Ha egy telefonban nincs külön optikai zoom kamera akkor az azt jelenti hogy pl a fő és széles látó kamera egyáltalán nem képes optikai zoomra ?????.
"a valós 41Mpx-ből vágta ki a képet amikor Zoomoltál"
De ez nem optikai zoom te nagyeszű!!
#20 pontosan jól leírtad a DIGITÁLIS ZOOM fogalmát
Nem azért de 41megapixelből 8-at csinálni mióta veszteségmentes?
A veszteségmentes azt jelenti hogy nem veszítesz az eredeti felbontásbol. Hol marad a maradék 33?
21/22 nagyon is jól tudom hogy nem optikai zoom az, hanem pure wiev technológia.
A digitális zoom az az, amikor a képpontokat duplázod stb, a pure wiev az eredetiből vágja ki. Maga a képminőség marad változatlan pure wiev-nél. A Nokia anno így oldotta meg az optikai zoom-ot.
Képminőség romlás nélkül tudsz közelíteni. Míg egy mai telóval nem.
De ha egy 108Mpx telóval full zoom on készítesz egy képet,
Hát igen, létezik ilyen megoldás. Ahogy írtam, periszkóp lencsés kamerákkal megodható.
Ebben a sonyban nincsen semmi ilyesmi. Fix lencsések. Tehát ez nem egy csúcs telefon innentől kezdve. Vicc, amit a sony csinál... jobb lenne, ha maradnának a kameragyártásnál, mindenki azbő szenzoraikat használja, és ennyi. Telefont azt kb 10 éve tudtak csinálni utoljára. Azóta egy nagy nulla, megbízhatatlan, pocsék tervezésű és minőségű, cserébe prémium árú termékekwt gyártanak. Innováció abszolút ZÉRÓ. Nem értem mi a ráció ebben, hogy még mindig erőltetik a telefonok legyártását. Nem igaz, hogy nem veszteséges ez így.
Még az Ericsson is jobb telefonokat csinált, mielőtt engedte a Sony-t beolvadni magába.
SonyEricsson K880 kb az uccsó jó teló amit csináltak.
A T68 az Ericssoné volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!