Hogyan lehet így croppolni?
6 így van, de ki akarom maximálisan használni a lehetőséget...
Azt nem értem, hogy hol látom lightroomban, hogy hol írja, hány pixelnél tartok?
#11 mi az hogy ki akarod használni? Mit kell egy vágáson kihasználni? Úgy kell vágni, hogy jó legyen a kompozíció Attól nem lesz jobb a képed mert kihasználod a max. 50%-os vágást.
De ha elküldöd a képet akkor megvágom neked pontosan a felére, és elfelejtheted végre az egészet.
12 tudom, hogy nem kell ennyit, de ki akarom maxolni, mit nem értesz ezen? Nem mindegy neked? Az volt a kérdés, van e valami opció, beállítás, hogy pont 50%-ot croppoljak lightroomon. Képzeld, nem, nem volt lehetőség két lépést közelebb menni. Vagy szerinted annyira ostoba vagyok, hogy eszembe se jutna? Nyilvánvalóan, ha croppolni akarok, akkor nem volt lehetőségem erre.
Tehát ahelyett, hogy vitatkozol, meg okoskodsz, miért nem a kérdésre válaszolsz? Vagy ha nem tudsz, akkor maradsz csendben? Beszarás ez az oldal! Ment ugyanez az okoskodás más kérdéseim alatt is már, és amikor ugyanígy felhívtam a figyelmet erre a jelenségre, utána nagy kuss volt, de úgy tűnik, nem tanult belőle senki.
Ha akkora nagy fotós vagy, akkor miért nem találod meg a lightroomban a felbontást?
MMutatja oldalt és felül a vonalzón a pixeleket, vagy mm-eket amire állítod.
Illetve mutatja azt is hogy xMP a kép. Ezt oszd el kettővel és meglesz az 50%.
"szerinted annyira ostoba vagyok, hogy eszembe se jutna?"
Hát b..zz egy képet megvágni sem tudsz, a benfoglalás sem megy, általános iskola második osztály. Akkor szerinted mit gondoljunk? Hm?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!