Milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdeni fotózni, de nem tudom milyen gépet vegyek. Mivel nem tudom tényleg mennyire tetszene ez az egész nem akarok csúcs kategóriás gépet. Csak egy olyan ami kb olcsóbb is de nem egy kompakt gép

2023. jan. 29. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Fényképezőgépet.
2023. jan. 29. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
ha nem vagy biztos benne akkor hasznaltat vegyel hogy eladasnal ne bukj sokat azt hogy milyet abban nem tudok segiteni
2023. jan. 29. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, tán olvasd végig a Fényképezőgépek, kamerák gyűjtésben az utolsó öt oldal kérdéseit és a rájuk adott válaszokat.
2023. jan. 29. 09:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor olyan helyet ahol biztonságosan működő használt gépeket lehet venni?
2023. jan. 29. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Játszani egy ilyen megteszi: [link]
2023. jan. 29. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:

4

Fotós boltokban próbálkozhatsz, adnak 3 nap garit.

A 220v-ban akad néha jó olcsó gép, de a bevizsgálásuk...bele__arok kb, neked kell szemfülesnek lenni.

A tripont már jobb.

A nika is egész jó-segítőkészek

A digitcam

Írhattál volna pénzről, mennyit szánsz rá...., amennyit, azzal keress akár a jófogáson, beírod az összeget max és alá 20e-et...azok közt válogass.

2023. jan. 29. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
4 kamerastore nevű oldalon. De szerintem először tanuld meg, hogy kell a telefonodat manuális beállításokkal használni, hogy fogalmad legyen az alapokról
2023. jan. 29. 17:03
 8/9 anonim válasza:
56%

Elsőnek is nem írtad, hogy mennyit áldoznál erre.

Ahogy előttem írták, ha Te sem vagy biztos abban, hogy mennyire tetszene így nem ajánlom, hogy új gépet vásárolj, nézz szét a használt piacon. Így, ha mégsem jönne be akkor nem buksz rajta annyit a továbbadásnál.

Nikont vagy Canont ajánlok elsősorban Nikonból a D3200 | Canontól a 600D legalább kit objektívvel. A Hardveraprót vagy a Facebookos fotós adok-veszek csoportokat ajánlom elsősorban. Ha használt gépet veszel szerintem 100.000 expóig (hogy mennyi képet készítettek vele) még teljesen jó gépet vehetsz, ami nem fogja megadni magát pár hónap alatt. Nézz sok-sok videót a témában, akad sok magyar tartalom a youtube-on. Sok sikert! :)

2023. jan. 31. 05:13
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Akkor kezd el mobillal és döntsd el hogy tetszik e
2023. febr. 2. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!