Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szeretnék videofelvételeket...

Szeretnék videofelvételeket készíteni,milyen gépet vegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen laikus vagyok a témában, de szeretnék egy verses youtube csatornát indítani. Egyszerű szobai felvételek lennének, de valami fényképezőgépre gondoltam, amit tudok állványra rakni. Ugyanitt egy jó szerkeztői program tippet is szívesen fogadnék! Köszönöm ha segítetek!
2022. júl. 3. 20:28
 1/7 Mojjo ***** válasza:
Milyen árkategóriára gondoltál?
2022. júl. 3. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Veszel egy telefontartót és azzal megoldod pár ezresből...
2022. júl. 3. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Az ár mindegy. Valami olcsóbb canonra gondoltam.
2022. júl. 3. 22:00
 4/7 Mojjo ***** válasza:

Ha az ár mindegy, akkor mostanság szerintem talán a Sonyba éri meg befektetni, a Sony A1 pl mindent tud, amit ma el lehet érni:

[link]

Meg ha már videózás, egy jóféle, erre kihegyezett nagylátó esetleg:

[link]

Kicsit több, mint 5 misi ez a szett, de ha azon kevesek közé tartozol, akiknek az ár mindegy, akkor hadd szóljon!

2022. júl. 4. 00:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi 😄
2022. júl. 4. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre a célra egy jobb telefon is megfelel, a fennmaradó összeget pedig el lehet költeni állványra, softboxra, normális minőségű mikrofonra.
2022. júl. 4. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Estleg tudnál ajánlai az általad említettekből? :)
2022. júl. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!