Lumix s5 ii vagy sony alpha 7 iv?
Figyelt kérdés
Szeretek sötétben fotózni...
Nem tudom mennyire ISO bajnok a lumix?
Sok jót hallottam róla, de az ISO-rá nem tértek ki.
Szerintetek?
2023. jan. 26. 20:39
1/4 Mojjo válasza:
Hatalmas különbség nem lesz. Ne ez legyen a döntő szempont. Egyébként kb. bármelyik teszt kitér a magas érzékenységek zajára is.
2/4 A kérdező kommentje:
Te melyiket választanád?
Először tájfotózásra (sok éjszakai fotózással),később rendezvény fotózásra és esetleg vlogolásra...
2023. jan. 26. 23:49
3/4 Mojjo válasza:
Egyértelműen a Panasonicot. De ez abszolút nem releváns a számodra, mert én eleve voltam Panás, szeretem a kezelésüket, ismerem és szeretem a (régebbi) S5 ergonómiáját, kifejezetten passzol az igényeimhez az L bajonett objektívkínálata stb stb... Szóval teljesen szubjektív okokból. De egyébként a youtube szinültig tele van A7 IV vs S5 II videókkal.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2023. jan. 27. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!