Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » 2023-ban milyen fényképezőgépe...

2023-ban milyen fényképezőgépet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék fotózni, de már sok éve kinőttem a telefont. Bethlenfalvy Dávid videójában hallottam, hogy DSLR-t nem éri meg venni, csakhogy én nem profi fotózásra szeretném használni.

Mire használnám?

- Hobbi szintű fotózásra.

- Kisfilmet és művész filmet forgatni.

Mindenképp a DSLR és MILC gépeknél maradnék, de nem szeretnék sokat költeni rá, maximum annyit, ami a fenti igényeimnek a legolcsóbban pont megfelelő lenne.

Mit ajánlanátok és milyen objektívvel?

2023. jan. 12. 22:37
1 2
 11/20 anonim válasza:
70%

Jaj istenkém... Gondolom szervó sem kell az autóba, mert aki tud vezetni. :D

Persze mindig meg lehet magyarázni, hogy miért jobb az elavult technológia, csak kérdés, van-e értelme....

2023. jan. 13. 10:26
 12/20 anonim válasza:
Sony a6100 esetleg használtan.
2023. jan. 14. 05:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Én full laikus vagyok, de látok gyönyörű képeket olyanoktól, akik csak egy eggyel komolyabb egybegépet engedhettek meg maguknak. Nyilván azzal nem lehet menőzni, az egész egy iPhone árának töredéke, cserébe viszont marad több pénz ssd-re meg ramra.
2023. jan. 14. 07:26
 14/20 jpeacefuler ***** válasza:
Sony Alpha 7 Mark II
2023. jan. 14. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha már a kérdésben ilyen hangsúlyos, hogy 2023-ban milyen gépet javaslunk, tegyük hozzá, hogy a #14 által javasolt Sony a7 II 2015-ben jelent meg.

A megjelölt keret miatt teljesen jogos ezt javasolni és nem is rossz gép, újabb gép sokkal kevesebb fér bele a keretbe.

Csak ha már az évszám ekkora hangsúlyt kapott, akkor érdemes az adott típus megjelenési évét is mellé tenni.

2023. jan. 15. 10:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Panasonic G szériából G80-tól fölfelé, vagy GH szériából a 3-tól fölfelé, de inkább egy GH4.
2023. jan. 17. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:

"Itt nem kell fosnod, hogy mennyit csattintasz el"

Miért, hol kell fosnod, hogy mennyit csattintasz el?

2023. márc. 7. 10:09
 18/20 anonim ***** válasza:
74%

#17 Hát na ja, egy sima redőnyzáras milc is meghalhat 100 ezer (vagy alatta) környékén, ugyanúgy mint egy tükrös.

Sony milcekre pont hogy mondják a leszakadó redőnyöket 60-70 ezer környékén, legalábbis a régebbiekre.

Nem huszasával kell a képeket lőni egy témáról, majd' jó lesz valamelyik alapon... És akkor kitart a zár egy jó darabig.

2023. márc. 7. 11:22
 19/20 anonim ***** válasza:
67%
Telefonról upgrade lesz, ott még egy öreg kompakt is tud hanyattverős lenni, ha gyakorlat és jó ízlés vezeti.
2023. márc. 8. 07:35
 20/20 anonim ***** válasza:
66%
#19 Pontosan!
2023. márc. 8. 07:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!