Osgalamb kérdése:

Akciókamera vs iPhone ?

Figyelt kérdés
Tavasszal egy hosszabb utazás alatt szeretnék filmet készteni, magamnak. Fontos lenne számomra a kiváló képminőség és a kis méret (könnyű hordozhatóság, kezelés). DJI action 2 és DJI Pocket 2 -t néztem ki magamnak, esetleg Gopro Hero 10 v. 11, de nem biztos hogy ennyit érdemes lenne kiadnom. Viszont a YT videók alapján én nem vagyok biztos abban, hogy ezek a kütyük jobb képminőséget adnak, mint az én mostani iPhone 12 minim. Az a kérdésem, hogy ebben az akciókamera irányban érdemes elindulnom vagy inkább az iPhone-mat javtsam fel egy 13 vagy 13 PRO-ra? A mobillal az a bajom, hogy gimbal kell hozzá és az elég nagy darab cucc (DJI OM 5 már volt nálam).

2022. nov. 19. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert az akciókamerához nem kell gimbal...?
2022. nov. 21. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél filmezni?

Nem mindegy.

Ahhoz, hogy tudjunk válaszolni, több info kell. Pl.: kell elmosott háttér?

Egyedül leszel?

Mi a téma?

A témán belül mi a lényeg?

2022. nov. 21. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!