Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ha fényképezőgépről szeretném...

Ha fényképezőgépről szeretném az Iphone-omra átjuttatni a képeket, azt hogyan lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Átraktam a képeket a gépre, de onnan közvetlenül messengerre a túl nagy méret miatt nem engedi átküldeni, meg amúgy is lebutítja a kép minőségét. Próbálkoztam azzal hogy emailben átküldöm magamnak, de ez szintén nem jó megoldás, mert emailből sem tudom lementeni a telefonomra, vagy ha nagy nehezen sikerül is, akkor egy pixeles valamit ment le. Androidra még meg tudnám oldani a képek átvitelét, de Iphone-ra ezt hogyan lehet?

2021. dec. 24. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Számítógépre letöltöd az Itunes-t. Meg nyitod, majd csatlakpztatod az Iphont. És az Itunes-ban át tudod húzni a képeket a telefonra.
2021. dec. 24. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
itunes, google drive, icloud mindegyiknek van desktop applikációja, de webes felületen is megcsinálhatod.
2021. dec. 24. 23:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Huh ezt az Itunes-os dolgot esetleg egy picit bővebben el tudod magyarázni? :)
2021. dec. 24. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
itunest letöltöd, megnyitod, tableted bedugod kábellel a gépbe, engedélyezed a hozzáférést a tableten meg a gépen és egy ipad ikon fog a ball felső sarokban megjelenni, rákattintasz és ott már meg fogod találni a hozzáadást
2021. dec. 24. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:

"ha nagy nehezen sikerül is, akkor egy pixeles valamit ment le."

Mert? :D iPhoneonon hosszan rányomsz az egyik csatolt képre és Kép (vagy képek) mentése. Ha pixeles akkor a küldéskor rontottad el, kicsire lett állítva a méret. Ez nem bonyolult, inkább júzer error.

Milyen fotómasinád van? Nincs wifije és appja? Ha van, akkor a közvetlenül is át lehet tenni róla telefonra a képeket.

iCloud Drive, Google Drive, Onedrive, Dropboxra feltöltöd és letöltöd az iPhone Fájlok appjával.

Google Fotók!

Állítsd be a fájlmegosztást windowson!

[link]

https://www.youtube.com/results?search_query=windows+home+sh..

2021. dec. 25. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Én felhő szolgáltatásokat szoktam erre használni. Drive, Dropbox, One Drive, kinek melyik jön be jobban. Mindegyik ugyanarra való.

Ha az e-mail nem működik, akkor valamit nem jól csinálsz. Ugyanabban a felbontásban kellene megjelennie, mint amiben elküldöd.

2021. dec. 25. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!