Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » A szomszédom lopja a postám,...

A szomszédom lopja a postám, van valami csendes, nehezen látható mozgásérzékelős kamera amit fel tudok szerelni hogy feljelenthessem?

Figyelt kérdés

2022. okt. 28. 07:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Inkább vegyél normális postaládát! A közös területekre nem tehetsz kamerát, mert büntetendö
2022. okt. 28. 07:56
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is lopta egy ci..ca aki a házban lakik. amióta rendesen be lehet zárni nem lopja. problem solved
2022. okt. 28. 08:00
 3/21 A kérdező kommentje:
A kamera a kertembe lenne helyezve, nem közös terület. A vén muff könyékik belenyúl, hogy ellopja a leolvasási értesítéseimet, én meg magyarázkodhatok az elműnek.
2022. okt. 28. 08:12
 4/21 anonim ***** válasza:
20%
Mennyivel egyszerubb lenne ha mobilappot hasznalnal, es nem a postaban biznal. Amugy a 'ven muff' megis miert lopna el pont a te leolvasasi ertesitodet?
2022. okt. 28. 08:17
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk a Dunántúli Naplót lopta ki a szomszéd öreg minden nap. A megoldás az lett, hogy megvártuk mint meghal :D

Sajnos szabályosan kertes háznál nem figyelheted meg a postaládát, mert akkor az utcára is kilátna a kamera. Lehet jobban megütöd a bokád ha valaki feljelent, mintha a szomszédot ütnéd meg. Társasházban ha minden lakó beleegyezik, akkor lehet kamerát feltenni. Bár ha valaki lopja a postát, akkor nem fog beleegyezni a kamera felrakásába.

Lehet egy álkamera is megteszi ami nagyon látványosan, feltűnően van elhelyezve, hogy a vak is meglásssa. Meg egy matrica a postaládára, hogy kamerával megfigyelt terület. Meg néhány szó a szomszédnak, hogy tudod, hogy lopja a postát, ha mégegyszer előfordul, akkor feljelented személyes adattal való visszaélés miatt. Mert ugye a levelekben személyes adatok vannak.

Én ezt csináltam a kis taknyossal aki minden nap iskolába menet-jövet végigcsengette az egész utcát. Megállítottam amikor az anyjával jött és megmondtam, hogy 10x felvettem már, úgyhogy ha mégegyszer bcsenget, akkor zaklatásért feljelentem. Azóta kuss van.

2022. okt. 28. 08:20
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
Ismerős szitu, nekem is volt egy ilyen banyám . Egér fogót raktam bele a ládába egy idő után abba hagyta .
2022. okt. 28. 08:20
 7/21 anonim válasza:
Van.
2022. okt. 28. 08:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Tegyél szögesdrótot a postaládába, belülre a nyílás alá
2022. okt. 28. 08:22
 9/21 A kérdező kommentje:
Eddig mindenre kaptam választ csak az eredeti kérdésemre nem.
2022. okt. 28. 08:32
 10/21 anonim ***** válasza:
85%

5-ös vagyok. Adtam jó választ: Nem figyelheted meg a postaládádat kamerával!

Egyébirát erre a feladatra bármelyik kamera jó, még egy kiöregedett okostelefon is.

Persze az sem ártana ha elmondanád hova szeretnéd tenni a kamerát? A ládába? Falra? Van-e lehetőség 230V-os hálózatba csatlakoztatni, vagy akkumulátoros kell? Elég ha felveszi a történéseket és majd manuálisan lemented róla az anyagot, vagy az interneten keresztül szeretnéd nézni? Beltér, vagy kültér, vízállónak kell-e lennie? Satöbbi.

2022. okt. 28. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!