Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hőszublimációs nyomtató...

Hőszublimációs nyomtató használatakor?

Figyelt kérdés

Tényleg nem látszanak pixelek, illetve nem olyan mint a festéknyomtatók nyomatai? Azt olvastam, nem, mivel utóbbi festékpöttyei akár láthatóvá is válhatnak, meg a pixelesség is, még akkor is ha megfelelő felbontással lett nyomtatva...

Hasonlít valamennyire egy ilyen nyomat a régi filmes labor előhívásokra? Mert pár képet nyomattam elő laborral, de látszik az a tipikus digitálisság (amolyan mozaikosság-szerű), pedig akkoriban nem volt az olyan rossz gép amit használtam, illetve a kép felbontása nyilván adott volt a 300 dpi-hez.

Azóta nem hívattam elő az újabb gépeimmel készült képeket, de lassan időszerű lenne, csak kérdés hogy inkább áldozzak egy Selphy 1300-ra és utána papírra hozzá (120 Ft / kép) vagy pedig marad az olcsó labor mennyiségi kedvezménnyel, de vélhetően nem olyan szép minőségben mint azt várnám...

Vagy melyik a legjobb online rendelés leadási lehetőséget is adó labor? Eddig csak a sooters-nél hívattam elő.

2022. szept. 30. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Te mikroszkóppal nézed a képeket?
2022. szept. 30. 08:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés, de amúgy nem, csak simán látszik a digitálisság (amolyan mozaikosság, szőrös vagy ilyesmi) némely képen, általában azokon amik tájkép jellegűek, a közeli képekkel nincs igazából gond.

A minimális felbontás 300 dpi-nél 9x13 esetén kb. 1062x1534 px, ez kicsit több mint másfél megapixel. A kép nem zajos, mert iso 80-at engedett a gép amit használtam is. A gép maga 6 mpx-es volt, A4-re is elég lett volna...

Lehet a képminőséggel volt gond, de azért a Sony DSC-H2 korában nem volt rossz gép véleményem szerint.

2022. szept. 30. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
A hőszublimációs eljárás a legrosszabb minőségű nyomatot eredményezi.
2022. okt. 1. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!