Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon D5300 vagy Canon EOD 2000D?

Nikon D5300 vagy Canon EOD 2000D?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék venni egy fényképezőgépet. Nagyon szeretem fotózni, főleg természetet. Nemrég született kisbabánk, így most főleg ő miatta szeretném, hogy szép képeket készíthetsz róla. Természetesen továbbra is érdekel a természetfotózás, csak ugye jelenleg nincs rá időm.

Találtam egy használt Nikon D3500-ast 353 euróért, elvileg újonnan 500+? Azt írják jó állapotban, hivatalos weboldal árulja.

Vagy inkább újat vegyen az ember? Szerintetek? Köszönöm a segítséget!

U.i: ajánlhattok más modelleket is, a lényeg, hogy szép, nagy felbontású képeket tudjak készíteni vele.

2022. aug. 21. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
Majd jól lepontoznak, de én a tükörreflexest mellőzném és már csak MILC-et vennék.
2022. aug. 21. 10:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
5300-ból 3500 lett, de még az is jobb a Canonnál. A Nikon szándékosan árazta be így ezt a szériát, ezért nehéz vele versenyezni. Ha a jövőben nem akarsz rendszert váltani, akkor jobb a Nikon váz.
2022. aug. 21. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:
80%

Én inkábba a Canon 2000D-t ajánlanám, ha még nem igazán volt géped előtte, akkor ezzel tudsz belevágni a fotózásba, és ez nagyrészt kezdő, vagy profi szinten is szinte mindenre jó egy megfelelő objektívvel.

És ha már objektívek, és ha a későbbiekre is gondolsz, mindkettő márka nagyon jó vázakat gyárt, szó se róla, de Canon vázakra kicsit jóval olcsóbbak az objektívek, gondolom ez se utolsó szempont ;)

2022. aug. 25. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!