Létezik,hogy a szomszéd belát a házamba valamilyen kamerával? Hangosan közvetíti, amit lát, pl szex,és azt hiszem az internetre is feltette.
na azóta mizu van? figyelik még a szexszeteket?
amúgy szerintem azért tudhatnak mindenről mert az udvaron szexeltek.
Nekem tagabb ismerosi korben is volt ilyen ember.
Meg a rendorsegen is feljelentett hogy lehallgatom a mobiltelefonjat (ezt onnan tudja hogy recseg es melegszik), hogy alcazott katonai bazisallomast telepitettem a kornyekere. Hogy a lakasaval szemkozti hotelben szobat berlek es onnan figyeltem meg, meg az antennakat is latta. Hogy "uldozoprogramot" kuldtem ra, ami meg az uj telefonjaira is Bluetoothon "atugrik". Hogy a szamitogepebe valami "kartyat" tettem.
Ezeket mind a 15 oldalas feljelentesebol ideztem.
2 eve nyomoz a rendorseg, mert a nyomozas megszuntetese ellen is panaszt tett, meg az ugyeszt is lecsereltek a kedveeret. Annyira elhiszi hogy ezek megtortentek. Felelmetes.
A felelmetes hogy mindig valami mindennapos megtortent dologbol vonta le ezt a kovetkeztetest a paranoias agyaval. Es szotte a tortenetet tovabb.
Pl ha nem volt internet a szolgaltatonljanal (amit amugy pl hirportalok is megirtak) de O meg volt gyozodve en "vettem" el tole. Vagy ha a Gmail kohogott (szinten cikkezett) akkor is szerinte az ovet en tortem fel. Bla bla bla.
Eleg sok kart tud okozni a paranoia. És igen veszelyes a kornyezetre is.
86.
Ez így van sajnos, enyhébb fokozatai szinte népbetegség, amivel a különböző fórumokon is gyakran lehet találkozni.
Amikor a másik fórumozóról talál ki hülyeségeket stb. De hiába magyaráz neki az ember, semmit nem fog fel, csak hajtogatja a butaságait.
Mindennek tetejébe még azt tiltják, aki nevén nevezi a dolgokat, mert őt persze nem szabad megsérteni, csak neki szabad bosszúságot okozni másoknak.
Baromi irritáló már az is, hogy másoknak kell szinte virágnyelven, óvatosan fogalmazni, különben tiltás, törlés, az fogja megszívni, aki amúgy is már kárvallotja egy-egy ilyen sérült észjárású trollnak.
Figyeld meg... ha kicsit több az Internet forgalmad a szokásosnál, és jobbam melegszik a notebook vagy a telefon, akkor azokat törhették fel. És a kamerán néznek, a mikrofonon hallgatnak.
De az is lehet, hogy az ablakodra egy nem látható lézersugarat irányótanak és ahogy az ablaküveg rezeg a szobai hangokra, annak a visszaverődés változását figyelik, és visszaalakítják hanggá.
Szóval sok módszer van, ezek is csak azok amiket én ismerek.
Hívj ki a lakásba szakembereket és nézesd át mindenképp.
De lehet védekezni. Pl az ablakokat befalazod, ami feléjük néz. A lehallgatás ellen a lakás vakolatába árnyékoló ketrecet (faraday kalitka) alakítasz ki.
Amikor szexeltek, vagy titkos doloz hangzik el a szobába, akkor az Internetet mindig kikapcsolod minden eszközön. Telefont, routert mindent! A legjobb ha áramtalanítasz a lakásban. És valami nagyon hangos zenét (vagy fehérzajt) full hangerőn tolsz.
Ha így is megfigyelnek, költözz el.
Minden gyanús ami nem gyanús! Nem szabad a dolgokat félvállról venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!