Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Létezik,hogy a szomszéd belát...

Létezik,hogy a szomszéd belát a házamba valamilyen kamerával? Hangosan közvetíti, amit lát, pl szex,és azt hiszem az internetre is feltette.

Figyelt kérdés

#Falon átlátó kamera a szomszéd házból?
2022. júl. 15. 03:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 anonim ***** válasza:
28%

"Két fiatalember csinálja ezt velem és a férjemmel.Már évek óta nincsen senkijük

.Úgy értem barátnőjük."

Azaz, kefelni akarnak veled. Miert nem ajanlkoztal mar fel nekik? Regota megtehetted volna, akkor nem lenne ilyen problemad.

2023. nov. 10. 12:05
 92/122 anonim ***** válasza:
13%
2023. nov. 10. 22:00
 93/122 A kérdező kommentje:
Az kizárt, hogy ha két férfi évek óta ilyen szoros kapcsolatban él, minden este egy szobában fekszenek le, akkor pont egy idős asszonytól akarnának akármit.
2023. nov. 26. 17:06
 94/122 anonim ***** válasza:
76%

Ha két férfi évek óta ilyen szoros kapcsolatban él, minden este egy szobában fekszenek. Akkor meglehet, hogy egyáltalán nem akarnak nőt, mert már megtalálták egymást.

És ezt vissza is kiabálhatod, hogyha nem hagynak békén akkor mindenkinek elmondod.

2024. jan. 2. 19:23
 95/122 anonim ***** válasza:
95%
Hát, én voltam ELMŰ-s, egyszer vesztemre kimentem egy ilyenhez, mint te vagy (csak ő épp attól nem tudott megszabadulni, hogy lopják az áramát), hogy én majd megmagyarázom, mondtam neki, hogy amit gyanít, az nem lehetséges, mert másfelé mennek a vezetékek, erre előállt egy másik teóriával, mondtam neki, az meg azért nem lehetséges, mert... ezután előállt egy harmadik, műszakilag elképzelhetetlen módszerrel, mire mondtam neki, hogy csókolom, ennyi elég volt a hülyeségből egy életre, és otthagytuk. El lehet fogadni, hogy valaki reménytelen, nem lehet mindenkit megmenteni.
2024. jan. 2. 21:55
 96/122 anonim ***** válasza:
94%
ELMŰ? Én az EON hibabejelentőben dolgoztam és őket állandóan zaklatja egy idős nő Pécsről, hogy zúg a Mecsek oldala... zúgatja az EON a trafóival. Meg van egy másik nő is, neki a háza cserepeit szokta sugarazni a NASA is, ha épp nem Krisztussal telefonál. XD
2024. jan. 2. 22:05
 97/122 anonim ***** válasza:
87%

Falon "átlátó" kamera jelnleg nincs. Én gyakorlatban olyat ismerek, ami radar (rendvédelmi szervek használják). És azt lehet nagyjából felmérni (bizonyos határok között), hogy a fal túloldalán, a helyiségben hány ember lehet, és kb hol helyezkednek el, hogyan mozognak. De ez max foltokat ad vissza, nem pedig "képet".

Pl: [link]

De olyan kamera van, ami "belát" a házadba. Csak nem úgy, ahogyan tartasz tőle.

1. Pl egy rejtett, valahogy bejuttatott hagyományos, vezetékes, vezeték nélküli kamera. A kamera bent van, és a képet kijuttatja. Ez így "belát" a házadba. Csak nem a falon keresztül.

2. Vagy olyan ami meglévő eszközödben van (pl telepített térfigyelő, notebook, telefon, babaőr, stb) és ehhez tudott szerezni hozzáférést.

De mindkét utóbbi lehetőség nagyon komoly hozzáértést, és szervezést igényel.

Úgyhogy hidd el, kb esélytelen hogy téged a szomszéd titokban megfigyel. Gondolkodj racionálisan... Ugyanis ezzel akkora kockázatot vállal (súlyos bűncselekmény), rendkívűl körülményes kivitelezni, és olyan kevés hozadéka van számára (csak hogy jót röhögjön rajtad), hogy nincs épelméjű ember aki ezt bevállalná. Vagy hogy egyáltalán időt, pénzt és energiát pazarolna erre...

Nem szeretnélek megbántani, inkább csak segítenék. Ugyanis van olyan "ismerősöm" aki sokmindenben olyat látott mint Te. Neki a fixa ideálja az volt hogy én feltörtem MINDENÉT, elloptam az adatait, megfigylem, lehallgatom, stb. Még fel is jelentett (többször), és a munkahelyemet is dierktben megkereste (ami nem egy mindennapos melóhely, de ezt nem részletezném). A herce hurca miatt a munakelyemről is el kellett jönnöm MIATTA, mert TŐLE féltek. Munkahelyet ahol 15+ éve dolgoztam, nagyon szerettem/szerettek, és hivatástudatom is volt egyben.

Paranoiájával iszonyat károkat okozott más embereknek is. Most bíróság előtt áll, mert végül úgy bántalmazott is emiatt másvalakit, hogy maradndó sérülést okozott. És a mai napig a bíróságon az sértettet és engem hibáztat! A mai napig nem fogadja el hogy paranoiás, és magának köszönheti ami vele történik. Semmi megbánás nincs benne, mert úgy gondolja Ő a valódi áldozat.

Szóval a legjobb amit tehetsz, hogy biztonsági szakemberrel átnézeted a lakás, az IT eszközeid. Hátha az megnyugtat.

99,999999% Hogy semmit nem fog találni. Te pedig pszichológushoz, de a legjobb ha pszichiáterhez fordulsz. Még akkor is, ha nálad ez annyira nem hatalmasodik el, mint a példámnál. Jobb hamarabb, mint később.

A paranoia az nagyon el tud hatalmasodni, mert egyre durvább "magyarázatokat" talál az agy az elképzelt dolgok alátámasztására. És ezekre is újabbakat és újabbakat. És SENKINEK nem hiszi el az ellenkezőjét. Mert amögött meg összeesküvést lát. Ezért nagyon durva állapot...

Nagyon komoly károkat tudsz ezzel magadnak és környezetednek is okozni. Hidd el... testközelből éltem (élem) meg. Remélem hamar felismered, és tudsz segítséget kérni. Mindenkinek jobb lesz, hidd el! Ha elfogados a segítséget attól aki segíteni tud, az életed is nagyon megváltozik majd pozitív irányban!

2024. jan. 6. 13:46
 98/122 anonim ***** válasza:
74%
F@szért kell még ki is emelni ezt a bugyuta agymenést?!
2024. febr. 7. 17:02
 99/122 Szervizmérnök úr ***** válasza:
72%

90. Te nem ugyanaz vagy, amelyiknek ez a szórakozása, hogy itt a GyK-n ilyen szellemes hülyeségeket ad elő, általában az Ezotéria rovatban, de időnként az Elektronika szekcióba is bepofátlankodik?

Ismerős a stílus. Rafináltan kelted már az életszerűség látszatát, holott minden normális ember tudja, hogy ilyen nincs, kitaláció.

2024. febr. 7. 18:23
 100/122 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom ezotériával.
2024. febr. 14. 10:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!