Létezik,hogy a szomszéd belát a házamba valamilyen kamerával? Hangosan közvetíti, amit lát, pl szex,és azt hiszem az internetre is feltette.
Figyelt kérdés
#Falon átlátó kamera a szomszéd házból?
2022. júl. 15. 03:40
101/122 anonim válasza:
Egy haverom anyja mindenre lakatot tett és még így is azt feltételezte ,hogy a szomszédja meglopja éjjelente. A fia csak úgy hívta Misztikus Mici
102/122 anonim válasza:
Kérdező még nem élte ki a perverz fantiziáját és mindig kielegeti a kérdést 😂
104/122 anonim válasza:
Mogyoróvajas, halas szendvics.
106/122 anonim válasza:
"Kérdező még nem élte ki a perverz fantiziáját és mindig kielegeti a kérdést"
Ez a mondat magyarul mit jelent?
107/122 anonim válasza:
Ennyire szomjazol a figyelemre hogy még 2 év után is folyamatosan kiemeled a kérdést?
108/122 Szervizmérnök úr válasza:
Ez gyakori felvetés, de megfigyelésem és feltételezésem szerint az itteni szoftver random kiemeléseket is végez, amikor nincs "jobb dolga".
Egyszerűen azt látjuk, hogy gyakran történnek életszerűtlen kiemelések.
Nem olyan, mint amikor a kérdező láthatóan izgatott, mert nem oldódott meg a problémája és abban látunk valami értelmet.
Sok esetben nem látunk értelmet (régi, lefutott témák felnyomása), de akkor nem is biztos, hogy van.
109/122 A kérdező kommentje:
Sajnos ez én vagyok, mivel még nem tudom, hol látható a videó.
2024. ápr. 13. 21:45
110/122 anonim válasza:
#109:
Nem akarlak meggyőzni, valszeg úgy sem lehet.
De valszeg sehol, mert nincs ilyen videó, csak a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!