Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mennyire lát be a kültéri...

Mennyire lát be a kültéri biztonsági kamera az ablakon, ha van függöny?

Figyelt kérdés

2022. máj. 9. 17:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon. Szerintem falazzátok be az ablakot.
2022. máj. 9. 17:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Biztos nem fogjuk befalazni! :DD
2022. máj. 9. 17:50
 3/18 anonim ***** válasza:
79%

Amennyire te is belatsz. Ha bent vilagos van, kint meg sotet, nyilvan mindent lat.

Milyen kamera, hogyhogy az ablakodat nezi, es kie egyaltalan?

2022. máj. 9. 17:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Szomszédé. Nekem nincs kamerám, csak szabad szemmel látom az ablakukat. Gondolom, egy kamera jobban lát, mint az én szemem.
2022. máj. 9. 17:55
 5/18 anonim ***** válasza:
77%

Nekem eleve az gázos és érthetetlen, hogy mit filmez a SZOMSZÉD kamerája az ÉN ablakomból?

A SZOMSZÉD kamerája a SZOMSZÉD tulajdonát képező ingatlant filmezze. Ha nem határolható el a két terület, akkor méressétek ki földmérővel, építsetek rá falat, oszt jónapot. A saját területén belül foroghat a szomszéd kamerája, a tiedén max. a te kamerád, az övé tuti nem.

2022. máj. 9. 18:05
 6/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a közjegyző, az ügyvéd sem tud mit tenni. Nem kötelezhetik arra a szomszédot, hogy szerelje le a kamerát.
2022. máj. 9. 18:09
 7/18 anonim ***** válasza:
36%
flangálj meztelenül, majd elmegy a kedve a szomszédnak.
2022. máj. 9. 18:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Ér valamit a függöny?
2022. máj. 9. 18:23
 9/18 anonim ***** válasza:
46%

Ér a függöny valamit persze. De ha bent világítasz, akkor elég sokat lehet látni.

Rakj fel sötétítő függönyt is.

Szereltes fel redőnyt.

Vagy szerelj fel spalettát.

És vegyél az ablakra tükörfóliát! Azon nem fog átlátni.

Valamint tehetsz fel napvitorlát is az ablak elé.

Esetleg ha van hely, akkor ültess fákat. Sok városba kifejlesztett díszfa képes évente akár 2 métert is nőni. Jövő nyáron már nem fog belátni a parasztja.

Szóval van sok passzív megoldás. De kitalálták már a kommunikációt is... szólj a szomszédnak, hogy zavar a kamera legyen szíveslevenni, elfordítani, stb. Ha nem teszi meg, akkor feljelented a rendőrségen, mert ő nem hatóság, nem figyelhet meg téged.

Esetleg vegyél egy lézeres lámpát és irányítsd pontosan a kamerája lencséjéba. Annyira megbolondítja a fénymérést, hogy nem fog a kamera látni semmit. :D

2022. máj. 9. 18:35
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
akkor bezzeg jó lesz, ha a felvételek alapján találják meg, hogy ki vitte el a TV-t.
2022. máj. 9. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!