Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik a legjobb minőségű...

Melyik a legjobb minőségű videót rögzítő kültéri biztonsági kamera?

Figyelt kérdés

Többféle kameráról néztem teszteket, de az éjszakai felvételnél jellemző, hogy mosódnak a mozgó tárgyak/emberek, emellett még akadnak is.

Xiaomi biztonsági kamerából nekem egy van otthon, nem a legolcsóbb, mégis gyatra a felvétel minősége. Hikvision tudtommal a legjobb az ilyen biztonsági kamerákban, de ez nem tudom, hogy valóban így van-e.

Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy ki milyen biztonsági kamerát használ, ami szerinte jó minőségben vesz éjszaka is, valamint van-e olyan kamera, amire direktbe rá lehet kötni a 220v-ot?

2021. aug. 24. 09:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Arlo Pro 3, persze az ára is pro.

Nem használok kamerát mert a biztosítás bőven fedezi a kárt, ha betörnek és nincs kedvem venni egy rakás kamerát, felvevőt, szünetmentes tápláláshoz eszközöket, szabotázsvédőket, amik mind 24 órában eszik az áramot. Nem éri meg.

Ha meg felhúz az ipse egy sima maszkot, máris nullázta a kamerákat, a cuccokat meg úgyse kapja vissza senki, mert azokon még másnap túladnak a tettesek.

Bajba viszont lehet kerülni a GDPR miatt, ha rossz helyre van irányítva némelyik kamera. A vezeték nélkülieket könnyű zavarni is, tehát csak a vezetékes változat jöhet szóba, be kell kábelezni mindent. Sok-sok vesződség.

2021. aug. 24. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!