Egy wifis kamera képét hogyan tudom távolról is nézni?
Valószínűsítem abban az üzletben, ahol megvásárolod a kamerát, a jótállással együtt (ami ha nem piacon, pult alól, "okosba", fillérekért (tizedáron) veszed meg, akkor kötelező - ott is az lenne) kell, hogy adjanak neked egy papírt, amin feketén-fehéren le van részletesen írva a beállítás (ez lenne a használati/kezelési útmutató).
Amúgy én vagy elmennék egy biztonságtechnikai céghez, és velük csináltatnám meg a rendszert (és akkor adjanak mindent - supportot, távfelügyeletet, mindent), vagy elmennék egy jó műszaki érzékkel rendelkező, számítógépet, okostelefont közelről látott és jó informatikai vénával rendelkező emberhez (keresnék pár ilyet), kérnék Tőlük referenciákat, aztán aki legszimpatikusabb és csinált már ilyet, nos, Vele szerződést kötnék, megfizetném és beállíttatnám a teljes rendszert A-tól Z-ig. Attól függően pedig, hogy spórolni akarok és magam akarom amikor csak tudom alapon bámulni, vagy megtartanám a belépési adatokat magamnak, vagy kiadnám a felügyeletet valakinek munkafeladatban (akár neki, akár más 3. személy idegennek), és ezzel a személlyel is szerződést kötnék és megfizetném, ha olyat lát, hogy viszik a Bentley-met, vagy a Teslámat, akkor azonnal riasszon engem is meg a rendőrséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!