Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy wifis kamera képét hogyan...

Egy wifis kamera képét hogyan tudom távolról is nézni?

Figyelt kérdés
Például, ha veszek egy Xiaomi Mi 360° Camera 1080p kamerát akkor annak a képét, hogyan tudom élőben távolról nézni? Azt értem, hogy a kamerát párosítom az otthoni wifi hálózatommal, de én azt távolról hogyan látom mondjuk a telefonomon ha én nem ahhoz a hálózathoz vagyok csatlakozva?

2022. ápr. 4. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Ahhoz hogy lásd távolról nem kell arra Wifi-re csatlakozva legyél mint amire a kamera csatlakozik. Neten keresztül küldi a képet és az a lényeg, hogy neked is legyen interneted, mert úgy tudod nézni.
2022. ápr. 4. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűsítem abban az üzletben, ahol megvásárolod a kamerát, a jótállással együtt (ami ha nem piacon, pult alól, "okosba", fillérekért (tizedáron) veszed meg, akkor kötelező - ott is az lenne) kell, hogy adjanak neked egy papírt, amin feketén-fehéren le van részletesen írva a beállítás (ez lenne a használati/kezelési útmutató).

Amúgy én vagy elmennék egy biztonságtechnikai céghez, és velük csináltatnám meg a rendszert (és akkor adjanak mindent - supportot, távfelügyeletet, mindent), vagy elmennék egy jó műszaki érzékkel rendelkező, számítógépet, okostelefont közelről látott és jó informatikai vénával rendelkező emberhez (keresnék pár ilyet), kérnék Tőlük referenciákat, aztán aki legszimpatikusabb és csinált már ilyet, nos, Vele szerződést kötnék, megfizetném és beállíttatnám a teljes rendszert A-tól Z-ig. Attól függően pedig, hogy spórolni akarok és magam akarom amikor csak tudom alapon bámulni, vagy megtartanám a belépési adatokat magamnak, vagy kiadnám a felügyeletet valakinek munkafeladatban (akár neki, akár más 3. személy idegennek), és ezzel a személlyel is szerződést kötnék és megfizetném, ha olyat lát, hogy viszik a Bentley-met, vagy a Teslámat, akkor azonnal riasszon engem is meg a rendőrséget is.

2022. ápr. 4. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbb kamerához van app, azt kell telepíteni a telefonra, és a kamerát az app-on keresztül a telefonhoz csatlakoztatni a használati utasításnak megfelelően. Ma már ez nagyon egyszerű művelet, pár lépésben végigvezet az alkalmazás.
2022. ápr. 4. 18:48
 4/4 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Az újabb kamerák, mint pl a Xiaomi Mi 360° Camera is úgy működik, ahogy írták előttem. Kell hozzá egy app, amivel eléred bárhonnan és kezeled, akár testreszabod, csak net kell a telefonnak és a kamerának úgy szintén, akár wifin, vagy vezetéken (ha lehetséges). Régebbi ip kamerákkal volt szívás, mert ott kellett DDNS-t csinálni,a változó külső ip miatt meg port továbbítást a routerben, manapság nagyon egyszerűen működnek. Csak a mobil appban kell pár dolgot beállítani.
2022. ápr. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!