Véletlenül nem tekertem végig az objektívet kattanásig a vázon. Árthattam ezzel a gépnek vagy az objektívnek? Tovább lent!
Figyelt kérdés
Sony gépet használok, amihez Tamron obit vettem. Tamront nehezebb volt felrakni, így felhelyezésnél csak addig tekertem, még úgy gondoltam jó lesz. Meg is feledkeztem arról, hogy az obit addig tekerjük a vázon, még nem kattan. Így kb. egy cm kellett volna még a felhelyezésig(tekerésből). Nem működött az obi megfelelően. Feltettem másodszorra, és most addig tekertem még kellett, és már működik is rendesen. Okozott-e a kárt ez a gépben vagy az Obiban?
Köszönöm
2022. ápr. 1. 09:24
2/4 anonim válasza:
Nem okozott.
Számtalanszor vettem le, vagy tettem fel obit úgy, hogy be volt kapcsolva a váz - mer' feledékeny, sietős hülye vagyok :D
3/4 A kérdező kommentje:
Szuper! Akkor nincs miért aggódnom. Köszönöm a válaszokat.
2022. ápr. 2. 09:42
4/4 anonim válasza:
Nem lehet fel le tenni objektíveket, ha be van kapcsolva a fényképezőgép :O?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!