Koszos az objektívem, mitől lehet?
A fényképezőgépemhez a másik objektívében valamiféle szennyeződést véltem felfedezni, melyet akkor észlelhetünk, ha világos részt fényképezünk.
Megnéztem, nem a gép tükörreflexén van a kosz és nem is az objektív legtetején vagy a végén, ahol a géphez csatlakozik, szerintem valahol a belül, két lencse között lehet. (Ha nem az van a gépen, akkor, mindkét oldalára a védőkupak rá van téve, és tiszta helyre van betéve)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aki szeretné látni a képeken, hogy hogy néz ki, annak birok küldeni.
3. vagyok. Én azért írtam tükörreflexet, mert a kérdező is azt írt. Nem akartam összezavarni a hivatalos terminológiával :D
Csak remélni tudom, hogy idekeveredik még és válaszol arra hogy milyen gépről és milyen obiról van szó. Azt is el tudom képzelni hogy nem is tükrös gépről van szó, csak úgy vette, hogy az.
Mondjuk ti is a visítozás helyett írhatnátok valami olyan választ amivel segítitek szerencsétlent és nem csak leszójátok a másikat.
Kérdező, ha nem érted amit ide írnak, megismételném más szavakkal. Tisztázd, hogy mi a töködet értesz azalatt, hogy "nem a gép tükörreflexén van a kosz ".
Kivételesen fafejű valaki vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!