Hány tb-os merevlemezt vegyek a rögzítőbe?
Figyelt kérdés
8 csatornás Hikvision kamerarendszert vettem, amihez merevlemezt nem adnak. 5-6 hónapot szeretném ha tudna tárolni. Hány tb-os merevlemezzel lehet ezt megoldani?2022. márc. 8. 17:09
11/13 Vortrex válasza:
Igen, alapbeállításon törli a régi felvételeket, de a 3 hónaphoz le kell venni az fps értéket legfeljebb 5-re.
Szerintem semmi értelme ilyen hosszú időt tárolni, ha valaki lop is a kasszából, akkor 3 hónapnyi felvételt hogy a viharba nézel át? Esélytelen, ha meg valami látványosan nagy tárgy tűnik el, akkor meg csak észreveszi valaki 1 hónapon belül is. Sokkal több érteleme lenne 1 hónapnyi jó minőségű felvételt tárolni 15-20 fps-sel, mint 5 fps-sel 3 hónapot. Akár behozni telefonról a kamerák képeit, és akkor mindig oda tudsz nézni, és akkor nem probléma hogy heteken át nem látod a helyet.
12/13 A kérdező kommentje:
Ertettem, koszonom! Olyan bonyolultnak tunik ez az egesz rendszer. Te ebben dolgozol hogy ennyire vagod vagy ilyen tajekozott vagy? ☺️
2022. márc. 8. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!