Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Rögzítőhöz csak merevlemezre...

Rögzítőhöz csak merevlemezre tudom tárolni a kamera felvételeit?

Figyelt kérdés
Hallottam már hogy van aki memóriakártyára, pendrive-on tárolja a biztonsági kamera felvételeit, de nekem van egy 8 csatornás hikvision rögzítőm 6 biztonsagi kameraval. Ehhez csak merevlemez jó a tárolásra? És ha megtelt törli a legutolsó felvételt? Valaki világosítson fel!!!
2022. márc. 6. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Az a szomorú, hogy az ilyen alapvető funkciókat sem írják le a használati utasításban. Arról nem is beszélve, hogy igazán feltalálhatna már az emberiség egy internetet, vagy hasonlót, amin meg lehetne keresni az adott modell használati utasítását, ha esetleg épp nincs kéznél.

Az már tényleg csak a hab a tortán, hoyg mi honnan tudjuk, a te készüléked épp hogyan működik, ha még a pontos tipusát sem tudjuk?

2022. márc. 6. 19:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Hikvision DS-7108HGHI-K1 TurboHD 8 csatornás rögzítő-m van
2022. márc. 6. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:

"Az a szomorú, hogy az ilyen alapvető funkciókat sem írják le a használati utasításban."

Le van írva benne.

Tud SSD-t kezelni, 4 TB a felső határ. Amíg az be nem telik, addig elég sok felvétel elfér rajta, beállítástól függően.

Aki nagyon akar, az itt olvashat róla:

[link]

2022. márc. 6. 20:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Az elég sok mit takar? 0-24ben megy a kamera, akár visszanézhetem az 1 hónappal ezelőtti felvételt is?
2022. márc. 6. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Hármas, irónia, hallottál róla? Az internet feltalálása is az, mielőtt még közlöd, hogy már feltalálták.
2022. márc. 6. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

"Az elég sok mit takar? 0-24ben megy a kamera, akár visszanézhetem az 1 hónappal ezelőtti felvételt is?"

Beállítás függő, mint mondtam.

Innen nem tudjuk megmondani mekkora fáljméretek keletkeznek nálad.

2022. márc. 6. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:

"Hármas, irónia, hallottál róla? "

Hallottam, de a kedves kérdező képes komolyan venni, és nem venném a lelkemre ha itt a szemünk láttára dőlne romba az eddigi világról alkotott képe.

Már volt a héten egy olyan eset, ahol az ironizáló választ komolyan vette a kérdező. Az én normál stílusomba kötött bele, hogy ez ellentmond a korábban kapott válaszokkal. És nem volt kedvem azzal szórakozni, hogy evidenciákról gyózködjek valakit, aki nagyjából azt sem érti amit kérdez, szóval ráhagytam.

2022. márc. 6. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Látod, ki is írta gyorsan a kérdező a következőt, mert látja hogy nem veszik komolyan. Bár attól ugyanúgy nem veszik komolyan:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenyke..

2022. márc. 6. 21:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Emberek! Azért, mert valaki nem ért egy témához nem kell ledegradálni!

Ha nem tudsz segíteni irónia nélkül menj aludni. Biztos vagyok benne, hogy te sem tudsz mindent.

2022. márc. 6. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!