Mennyiért lehetne eladni egy ilyen merevlemezes kamerát?
2007-ben vettem, nagyon szerettem ezt a kis kütyüt, de az utóbbi idöben nem használom, csak porosodik a polcon. Kb két éve kaptam egy mégjobb kamerát, és amugyis, manapság már szinte mindíg telefonnal kamerázok. Táskája, kábelei, kiskönyve megvan. Ha jól emlékszem 150.000ért vettem annak idején.
Hát nem tudom.
Egyszer szívtam egy ismerős Sony minidisces kamerájával, az istennek se lehetett leszedni róla a felvételeket. Egyedi, saját szabvány ami semmivel se akart működni.
Ez milyen formátumba ment?
mp4-ben ment.
De nem tudom mi lehetett a gond Nálad, ezt csak rászurom a gépre, és kihuzom egérrel
Hát... ismerősöm pont most adta el egy kameráját. Az pedig 2009-es, 120GB-os merevlemez, érintőképernyő... eredetileg 120e volt.
Csak 35e körül tudta elpasszolni. Ennél többet tuti nem adnak érte - legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!