Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hány tb-os merevlemezt vegyek...

Hány tb-os merevlemezt vegyek a rögzítőbe?

Figyelt kérdés
8 csatornás Hikvision kamerarendszert vettem, amihez merevlemezt nem adnak. 5-6 hónapot szeretném ha tudna tárolni. Hány tb-os merevlemezzel lehet ezt megoldani?
2022. márc. 8. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Milyen kamera, hany fps-en rogzit, milyen felbontasban, milyen tomoritessel, mozgasra rogzit vagy folyamatosan... Szoval van par kerdes.

[link]

2022. márc. 8. 17:17
 2/13 A kérdező kommentje:
30 fps, 1080 a felbontas, mozgasra rogzit
2022. márc. 8. 17:41
 3/13 A kérdező kommentje:
vagyis bocsanat, folyamatosan rogzit
2022. márc. 8. 17:42
 4/13 Vortrex ***** válasza:

5-6 hónapot ne szeressél tárolni rajta, az még a leggyengébb beállításokkal is nagyon sok.

Itt egy becsült lemezméret táblázat:

[link]

A felső, 4db 2MP-es (ami egyenlő az 1920x1080 felbontással) kamerarendszerhez vonatkoztatva, 24/7 folyamatos rögzítés mellett.

Még egy brutális 6TB-os HDD-vel is csak 85 napot tudnál venni 3fps mellett a 8 kamerával.

2022. márc. 8. 19:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Egy szalonba szeretném felrakni ezt a kamerarendszert, aztán az ott dolgozókat, valamint a vendégeiket figyelni. Sajnos sok opció van arra, hogy bármit is lopjanak onnan. Ha esetleg 3-4 hónap múlva derülne ki a lopás akkor a kamera felvétel bizonyítaná, ezért szerettem volna olyat, ami képes tárolni több hónapot
2022. márc. 8. 20:14
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
#5 Azt ugye tudod, hogy ha az ott tartózkodókat kamerázni szeretnéd, akkor erről a dolgozóknak és a vendégeknek is írásbeli nyilatkozatot kell aláírniuk? Mentem állásinterjúra egy székesfehérvári multihoz, ami full be van kamerázva, és már a portán aláirattak velem egy beleeggyező nyilatkozatot, pedig az üzemben nem is jártam akkor. Most akkor szerinted melyik vendég fog így odajárni a szalonba ha te az engedélyük nélkül kamerázol?
2022. márc. 8. 20:20
 7/13 Vortrex ***** válasza:
52%
6# Te úgy kb. mennyi nyilatkozatot írsz alá, amikor a Tescóban vásárolsz? Hogy lehet ekkora hülyeséget írni, mi a titkod?
2022. márc. 8. 20:31
 8/13 Vortrex ***** válasza:
Voltál te már a szobádon kívül, haver? Melyik vendéglátóhely nincs bekamerázva manapság??
2022. márc. 8. 20:35
 9/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy az ott dolgozókat értesíteni kell erről, illetve az ajtóra, mielőtt bejön a vendég, jó látható helyre tenni egy matricát, hogy kamerával felszerelt az üzlet
2022. márc. 8. 20:37
 10/13 A kérdező kommentje:
De akkor az a lényeg, hogy ha egy 6 tb-os merevlemezt vennék az sem tudna rögzíteni 5-6 hónapot, hanem maximum 3 hónapot és utána automatikusan törlődik az utolsó?!
2022. márc. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!