Egyszerűen baromi gátlásos vagyok. Ha külföldön lennék, talán nem lenne problémám ezzel. De itthon valahogy nem megy. Ez a fajta fotózás a legérdekesebb pedig szerintem. Régebben egész jól ment, de valahogy teljesen elment az ihlet, és már nem tudom csinálni. Egyszerűen parázok, hogy észrevesznek, beszólnak, megvernek, akármi. Most például a menekülteket szeretném fotózni, de ha odamennék a határra nem tudom hogy tudnám e csinálni a böszöm nagy kamerámmal. Egyszer háborús országba is szeretnék eljutni majd. De hogyan, ha azon se tudom mostanában átlendíteni magam, hogy fú esetleg észreveszik az emberek, hogy fotózom őket.
2022. márc. 1. 18:21
1/7 anonim válasza:
Nem fotózhatsz célzottan embereket!
Tömeget igen, de főleg ilyen háborús helyzetből menekülőket inkább ne!
2022. márc. 1. 19:04
2/7 anonim válasza:
Hát ha ennyire nyekenyóka vagy akkor inkább engedd el. Műterem való neked, meg beállított modellek.... Márminthogy tárgyak. Azok talán nem ugranak rád :D
1 hát pedig szoktam. De valahogy mostanában szorongok emiatt.
3 köszi a linkeket. Elolvasom
2022. márc. 1. 20:48
5/7 anonim válasza:
Streetre nekem a kisméretű MILC gép jött be, felhajtható kijelzővel. Így derékmagasságban lehet tartani, mintha csak lóbálnád a kezedben, és szokatlan perspektívából tudsz fotózni. Az embereknek meg fel sem tűnik, hiszen nem emeled a szemedhez vagy magad elé a fényképezőt.
2022. márc. 3. 09:55
6/7 anonim válasza:
Vannak szakmák amihez kell tök. Neked az meg nincs. Vagy növesztesz, vagy keresel másik kihívást.
2022. márc. 3. 10:47
7/7 anonim válasza:
Keress más hobbit, a közvéleményt az utóbbi egy-két évtized ez ellen a tevékenység ellen hangolta. Ha valaki pofánvág úgy, hogy még a géped is eltörik, kevés vigasz lesz, ha véletlenül meg is fogja a rendőrség.
Lopva meg, hát, az nagyon kispályás.
Mondjuk nekem már negyven éve kikristályosodott a véleményem, hogy ez nem úri viselkedés, mikor láttam egy srácot, aki belekattantott egy csúnya, kövér öregúr képébe a pesti utcán. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!