Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Valaki vett már ilyet,mik a...

Valaki vett már ilyet,mik a tapasztalatok?Vagy aki nem vett ilyet de ért hozzá,mire jó ez a kütyü,érdemes megvenni madármegfigyeléshez illetve fotózáshoz? (Link a megjegyzés résznél)

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 20. 10:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem,nem gond,köszi a javaslatokat.
2022. febr. 21. 19:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Kedves hetedik,nem tudom mi bajod van,itt normális válaszokat kaptam,az egyik előző kérdésemnél kaptam egy érthetetlenül agresszív választ szóval béke veled.
2022. febr. 21. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy bármi bajom lenne?

Megosztottam egy szólást, ami lefordítva kb. annyit jelent, hogy általában akkor kap az ember hülye választ, ha a kérdés is hülyeség. Mivel itt egy teljesen normális kérdést tettél fel, egyáltalán nem meglepő, hogy normális válaszokat kapsz.

Nem gondoltam volna, hogy ezt így ki kell fejteni...

2022. febr. 21. 20:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem ismered az esetet és most nem is megyek bele,lényeg hogy azt hittem magadra vetted amit írtam de akkor tévedtem.
2022. febr. 24. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!