Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Számodra mi öli meg a fotózást?

Számodra mi öli meg a fotózást?

Figyelt kérdés
Már többször olvastam ilyen jellegű megjegyzéseket... Kíváncsi vagyok konkrét véleményekre.
2022. febr. 3. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szégyelld magad egyes!

Én saját személyemben vagyok a "fotó gyilkos". Tetszik maga a művészeti ág, fejben megy is, el tudom képzelni a fényképet, hogy nézne ki jól, de nem csak képtelen vagyok megvalósítani, hanem egyetlen használható képért kattintok 15-öt biztos, ami biztos.

2022. febr. 3. 18:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Egyszer egy profi a tévében mondta, hogy egy átlag fotós egy jó témára ellő 70-80 expót és akkor lesz belőle néhány jó fotó.

Amit én alá tudok támasztani, mert egy jó témában benne van a pillanat varázsa és az bizony nem biztos hogy 2-3 fotóval elő is jön.

2022. febr. 3. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:

Ne te szégyelld magad kérdező, második válaszoló voltam, az első elég bunkó dolgot írt, neki szólt a dorgálás. Csak közben törölték, így viszont félreérthető.

Sajnos én reménytelen eset vagyok, nagyon ritka egy normális kép.

2022. febr. 3. 21:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Én nem szégyenlem magam, Miért is kéne...

De mit írt az 1.? Jöhet privátban is. Tényleg kíváncsi vagyok

2022. febr. 3. 21:13
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Magát a szakmát a sok szociális platformon megjelenő XYZ Photography aki vett egy 2000D-t egy 18-55 kit objektívvel és kimegy fénynek szembe fotózni a haverjait majd az Auto Exposure, Auto Contrast után ráteszi a képre a nevét és hogy Photography.

Ettől legszívesebben néha elsírnám magam, elején még vicces volt mikor ez az őrület kezdődött, de ma már naponta 2 ilyen fotós születik.

2022. febr. 3. 23:16
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Hogy más mit bénázik, az nem öli meg a fotózást nálam. Csak idő kérdése, hogy az önjelölt művészek eltűnjenek. Persze, jönnek újak, de azok sem sokáig alkotnak. Én meg köszönöm, jól megvagyok a saját képeimmel.
2022. febr. 4. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Ha vaki meg akarja szabni nekem, hogy mi öli meg a fotózást
2022. febr. 4. 19:02
 8/12 anonim ***** válasza:

És hogy ki művész és ki nem, azt nyilván te mondod meg...

2022. febr. 5. 08:38
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as! Próbáld meg az 5-ös válasz után értelmezni a 6-ost! És a feltett kérdésre a válasz, nem öli meg semmi a saját fotózásomat.
2022. febr. 5. 09:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem is arról szóltam, hogy neked mi öli meg a fotózást...
2022. febr. 5. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!