Számodra mi öli meg a fotózást?
Szégyelld magad egyes!
Én saját személyemben vagyok a "fotó gyilkos". Tetszik maga a művészeti ág, fejben megy is, el tudom képzelni a fényképet, hogy nézne ki jól, de nem csak képtelen vagyok megvalósítani, hanem egyetlen használható képért kattintok 15-öt biztos, ami biztos.
Egyszer egy profi a tévében mondta, hogy egy átlag fotós egy jó témára ellő 70-80 expót és akkor lesz belőle néhány jó fotó.
Amit én alá tudok támasztani, mert egy jó témában benne van a pillanat varázsa és az bizony nem biztos hogy 2-3 fotóval elő is jön.
Ne te szégyelld magad kérdező, második válaszoló voltam, az első elég bunkó dolgot írt, neki szólt a dorgálás. Csak közben törölték, így viszont félreérthető.
Sajnos én reménytelen eset vagyok, nagyon ritka egy normális kép.
Én nem szégyenlem magam, Miért is kéne...
De mit írt az 1.? Jöhet privátban is. Tényleg kíváncsi vagyok
Magát a szakmát a sok szociális platformon megjelenő XYZ Photography aki vett egy 2000D-t egy 18-55 kit objektívvel és kimegy fénynek szembe fotózni a haverjait majd az Auto Exposure, Auto Contrast után ráteszi a képre a nevét és hogy Photography.
Ettől legszívesebben néha elsírnám magam, elején még vicces volt mikor ez az őrület kezdődött, de ma már naponta 2 ilyen fotós születik.
És hogy ki művész és ki nem, azt nyilván te mondod meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!