Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Lehetséges Canon PowerShot S2...

Lehetséges Canon PowerShot S2 IS fényképezőgéphez külső mikrofont alkalmazni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy "hivatalosan" nem lehet csatlakoztatni, de megkérdezem, hátha tud valaki valamilyen trükköt.....

Gyanítom, hogy nem találok megoldást.

Sajnos videózásnál a hangot nem veszi fel, hangrögzítésnél sem - csak háttérzaj-szerű sustorgás hallható. A gyári beállításokra történt visszaállítás sem vezetett eredményre.

#külső mikrofon #Canon PowerShot S2 IS
2022. jan. 4. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Használj külső audio felvevőt. Pl: Tascam dr-05x. Ez egy térmikrofon amihez tudsz akár puskamikrofont is csatlakoztatni. Utólag pedig az audiosávot hozzá tudod szinkronizálni a videódhoz pl. a Premiere Pro-val.
2022. jan. 9. 07:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő, segítő szándékodat, de egy egyszerűbb lehetőségre gondoltam.

A szóban forgó, egyébként príma kis géphez használtan, nagyon olcsón jutottam hozzá. Jelentősebb beruházást nem tervezek, csak próbálkozom a videó-hanggal....

Legfeljebb nem sikerül....

Ez egy kis zsebrevágható gép - van egy nagyobb, Canon tükörreflexesem is, több objektívvel....

Ismételten köszönöm!

2022. jan. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!