Ki esett a tokból a fényképezőgép és azóta nem fényképez. Mi lehet a baja?
A fényképező típusa: Sony-Cybershot DSC-WX300
Azon kívűl, hogy nem lehet vele fényképet készíteni, minden működik rajta. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma?
A busz.
A hülyegyerekeket az iskola megajándékozza egy kirándulással. Mennek, ám a busz elromlik. A buszvezető már egy órája javítja a buszt, mikor leszáll Pistike.
- Buszvezető bácsi, én tudom, hogy mi a baja a busznak!
- Pistike menj vissza te hülye vagy!
Pistike visszamegy, de nem bírja sokáig egy fél óra múlva megint leszáll és közli a sofőrrel:
- Buszvezető bácsi, én tudom, hogy mi a baja a busznak.
- Pistike, mondtam már, hogy menj vissza le se gyere, nem tudhatod hiszen én sem tudom még.
Pistike visszamegy, de újabb fél óra múlva leszáll:
- Buszvezető bácsi, én tudom, hogy mi a baja a busznak!
- Na mondjad Pistike, mi a baja a busznak?
- Hát az, hogy elromlott!
Bocsi kérdező, de hülye kérdésre hülye válasz érkezik...
Egy fényképezőgép meglehetősen preciziós szerkezet, egy földre eséstől n+1 baja történhet amit annyi alapján hogy "leesett" még akkor sem állapítanánk meg, ha értenénk hozzá.
Ha fontos, akkor szakszerviz és megnézik, amúgy pedig jó eséllyel új készülék vásárlása, a horror javítási költség miatt...
SD kártya foglalatot megszemlélted?
SD: Secure Digital
kártya: Hordozható digitális tárolóeszköz, amelynek alakja kártyaszerű.
foglalat: Dolog, amibe foglalnak valamit
megszemlél: Alaposan szemügyre vesz
#9:
Hádddenemérted?! Hát nem fényképez neki!!! :D Teishülyevagymintittmindenki! #irónia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!