Nikon z5 megeri az arat?

Figyelt kérdés
Kutyakat fotoznek vele. Hallottam hogy gyenge fenybe hamar vesziti el a szemfokuszt illetve hogy a targykovetes neha nem a legjobb van akinek vele tapasztalat vagy jobban megerne a z6?
2021. nov. 2. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Amatőr szinten te nem fogsz gyenge fényben fotózni. :) Örülsz, ha egy darab fényerős objektívet tudsz egyáltalán venni a pénzeden.
2021. nov. 2. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Szeretnek egy olyan geptestet elsosorban amire mar utana erdemes kolteni 🙃
2021. nov. 2. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
1 te valami titkosszolgálatnak dolgozol, hogy komment alapján már a bankszámlaegyenlegét is látod?
2021. nov. 2. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

Én a Sony A7 III mellett döntöttem.

Teljesen elégedett vagyok vele, jól működik az autofókusz, még a rohangáló gyereket is simán leköveti.

Ráadásul szem-fókusz, felismeri a szemét és oda tolja az élesség síkját.

Az objektív kínálat is szép hozzá, nem csak Sonyból hanem külső gyártóktól is, többnyire jóval kedvezőbb áron.

A legtöbbet egy Tamron 28-75-ös obival használom, ha meg az asszonyt akarom lekapni akkor a Samyang 85-ös kerül fel többnyire.

Most meg épp év végi pénzvisszatérítési akció kezdődik a Sonynál, egész szép összeget lehet spórolni.

Ha nem kifejezetten Nikont szeretnél, akkor tudom ajánlani.

2021. nov. 2. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Megéri az árát.
2021. nov. 6. 20:46
 6/6 anonim válasza:
2021. nov. 28. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!