Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ez alapján megéri beszereznem...

Ez alapján megéri beszereznem egy Lumix FZ300-as kamerát?

Figyelt kérdés

Egy Sony DSR-PD170 kamerával tanultam meg egyetemen forgatni, ennek a kezelési nehézségéhez mérten szeretnék beszerezni egy fényképezőgépet. Az FZ300 tűnik ebből a tekintetből a legmegfelelőbbnek. Hogy gondoljátok?

Jelenleg nem engedhetek meg magamnak drágábbat, de már szeretnék elkezdeni kísérletezni egy ilyen komolyabb géppel.

(Néztem még: Canon Powershot SX540 / Nikon Coolpix B600, de nem tetszett, hogy manuálisan nem nagyon lehet beállítani rajtuk semmit. A Lumix leírás és review-ok alapján jóval többet tanítana.)

Köszönöm a válaszokat!

#Lumix DMC-FZ300 #Nikon Coolpix B600 #Canon Powershot SX540
2020. okt. 8. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Mivel a kérdésedből tökéletesen kiderül, milyen célra, milyen körülmények között szeretnéd használni a kamerát, továbbá hogy milyen elvárásaid vannak az irányába tudását és funkcióit tekintve, ezért bátran ki merem jelenteni, hogy jó lesz az neked, öcsi.
2020. okt. 8. 07:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem FZ-200 van és nagyon jó készülék. Szerintem az FZ-300 is ugyanúgy jó.
2020. okt. 8. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:
A legkisebb szenzorméret legjobb objektívvel ellátott modellje. Ha főleg telefotózol, akkor tényleg verhetetlen ennyiért, ha nem, akkor van azo az áron jobb is, belépős MILC-ek, DSLR-ek, nagyobb szenzorméretű kompaktok.
2020. okt. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!