Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Megéri régi Dslr-t vásárolni...

Megéri régi Dslr-t vásárolni és ha igen melyiket?

Figyelt kérdés

Régi Dslr vázak elég jó árban vannak, ezeket nézegettem:

Nikon D70

Nikon D80

Nikon D200

Nikon D7000

Canon Eos 450D

Illetve Nikon Af-s 18-105 VR mennyit ér meg szerintetek?

Egyáltalán megéri még bármelyik vázat megvasarolni kitobival 50K körül?

2021. nov. 2. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha kevés expós akkor mindenképp megéri. Ha van benne 100 000 expó akkor viszont nem szabad megvenni.
2021. nov. 5. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát a 450D az elég izé választás lenne. Nem tudom, a Nikonoknál mi a rangsor, de például most láttam egy Canon 20D hirdetést, az ugyan öregebb gyártmány, mint a 450D, de szinte mindegy, hogy valami elektronikus készülék 17 vagy 13 éves, szinte egyformán nagy az örökre elalvás veszélye. A 20D volt viszont annak idején a legtöbb pénzkereső fotós fényképezőgépe. 25 eFt-ot akkor is megér, ha egy hétig lehet használni. :)
2021. nov. 5. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:

#5, kicsi a legnagyobb ISO, zajos a szenzor, kevés és lottyadt a fókuszpont, kicsi a hátsó kijelző, esetleg kevés még a gomb, így bonyolult a menüben változtatni sötétben, nincsenek ma már elérhető funkciók, mint auto ISO, lassan ír a kártyára, satöbbi. Ezek némelyike a kép optikai minőségét nyilván nem befolyásolja, csak kényelmetlen.

No és, az öreg elektronikus ketyerék egyik nap nem kelnek fel. Így volt ez hordozható cd lejátszóval, mp3 lejátszóval, dslr fényképezőgéppel, satöbbi. Nekem így hajtotta örök álomra fejét egy 350D kb 7 év után, egy 30D kb 9 év után (egyik se nálam). A (nálam) 12 éves 1d Mk3 persze még működik, de hát az egy más kategória.

2021. nov. 5. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!