Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ipohone XS-t megéri még...

Ipohone XS-t megéri még vásárolni vagy már túl régi?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 09:41
 1/7 anonim válasza:
21%
Én biztos nem venném meg. 200 ezreket nem adnék ki semmilyen telefonért. Már csak azért sem, mert ha valami baja lesz, az egetrengető összeg, egyébként nem elavult. Vagy ha sulis vagy valamelyiknek megtetszik... érted
2021. aug. 5. 09:56
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Az még bele fér, csak tudd hogy egy 3 éves készülék. Azaz nem lesz 5 év support rá. 2-3 év még igen.

Újonnan már nincs. Úgy hogy 200k ba sem fog kerülni... Bár akku cserére szorulhat... Csere csak gyárira utángyártottat felejtsd el.

2021. aug. 5. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

iPhone SE vagy 11. Ettől régebbit én már nem vennék 2021 végén.

Első válaszolónak: ha vigyázol a telóra, akkor mi baja lehetne? iPhone 5 széria óta vásárolom az Apple telefonjait és aksi cserén kívül még semmit nem kellett egyik készülékemre sem költenem.

2021. aug. 5. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Én tavaly decemberben vettem egy használt xs-t akkor még megérte megvenni. Neked azt ajánlom, hogy várd meg a 13-as szériát és a 11 Pro-t az xs jelenlegi árán fogod tudni megvenni. Az viszont meg fogja érni.
2021. aug. 5. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nem éri meg.Akinek már megvan 1-2 éve nekik felesleges lenne leváltani,viszont 2021ben nem éri meg megvenni.Emagon is 200.000 felett mozog az ára és egy 2-3 éves készülék.Támogatást is maximum 2-3 évig kap.

És ezeket úgy mondom,hogy szerintem a valaha volt legszebb Apple készülék és egyszer ez volt a csúcs.

De 2021 van és a szoftvere se új.Sokkal jobb egy 11 vagy 12 mini és nyilván az ezeknél újabbak.

Viszont egy olyat ami jó állapotban van és valaki eladja,max 100.000ft-ért úgy ne halaszd el a lehetőséget.Még is csak egy jó telefon.

Ugyanez vonatkozik az XS MAX-ra is.

2021. aug. 29. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

"De 2021 van és a szoftvere se új"

🤦‍♂️🤦‍♂️

Inkább a hardvere nem új

2021. aug. 29. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 xd tökmindegy a lényege ugyan az
2021. aug. 30. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!