Szeretnek egy jobb gepet mit ajanlotok?
Tehát a létező összes objektívvel tesztelted a gépet és nyilván annyira kimaxoltál már minden funkciót, hogy meg tudod fogalmazni azt is, hogy pontosan miben is érzed kevésnek a gépet.
Ez esetben viszont nem értem a kérdést, mert a szükséges paraméterek ismeretében magad is megtalálod azt a 2-3 esélyes vázat, ami jó lehet és pl amivel a nyilván kiterjedt és értékes objektívparkod is működik.
Ha a fentiek esetleg nem igazak, akkor szerintem vegyél egy-két fényerősebb, igény szerint kisebb - nagyobb gyújtótávú obit.
Igazan informativ valaszok nesze semmi fogd meg jol😅
Ilyen valaszokat leirni se erdemes koszonom csak elvesztem a kinalatban es nemtudom marka hu maradjak e vagy adjam el az objektiveimet is. De vegyetek ugy ki se irtam 😅
Akkor cseszd meg itt van: [link]
Vegyél ilyet oszt kész
Huh de kis merges valaki akinek ide se kellett volna kommentelnk koszonom de mar talaltam 😅
Azert kertem tanacsot mert kiprobalas nelkul eleg rossz ilyen draga dolgot venni, sajnos eleg keves helyen lehet kiprobalni ezeket a dragabb gepeket jolenne elegedett vasarlokat meghallgatni akik mondjuk hasonlo temakat fotoznak.
De ok lehet duhongeni hogy feltettem egy kerdest a gyakori kerdesen 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!