Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps4 vagy Xbox jobb ha ketten...

Ps4 vagy Xbox jobb ha ketten szeretnénk játszani?

Figyelt kérdés
Párommal szeretnénk ketten játszani és nem tudom melyik konzolon van nagyobb választék a játékokban amik egyszerre ketten is tudnak játszani?

2018. okt. 29. 00:22
1 2
 1/15 anonim válasza:
31%
Ugyan azok a játékok jönnek ki mind a kettő konzolra. Kivéve a God of War legutóbbi része, az Uncharted 4 és a Little Big Planet meg a PS Excusive játékok. Szerintem Xbox Onet vegyetek. Annak jobb a hűtője is.
2018. okt. 29. 01:30
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

Jobb a hutoje? :D Azert egett el az Xbox360nal a 70% szazaleka. Red ring of Death. A gamer nem felejt!

Xboxra van Forza meg Halo. Ott ki is durrant a lufi.

PS4-re van: God of War, Days Gone, Spider Man, Detroit Become Human, Alienation, Ratchet Clank, Killzone, Until Dawn, Bloodborne, Gran Turismo, Driverclub, Hidden Agenda, Horizon Zero Dawn, Final Fantasy, Infamous, The Last Guardian, Shadow of Colossus, Uncharted szeriak, The Order.

Szerintem nem kerdes, melyiket vedd. Ha imadod a Forzat, akkor az Xbox megeri, ha nagyon sok jo jatekkal akarsz jatszani, akkor PS4.

2018. okt. 29. 01:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Ezek mind olyan játékok amit ketten lehet egyszerre játszani?
2018. okt. 29. 11:00
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem volt eddig játék konzolom azért vagyok ennyire tudatlan. ☺
2018. okt. 29. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:

A #3as kérdésen kicsit felkacagtam, mert bár a #2es válaszoló kicsit csípősen sorolta fel a PS4 exkluzívokat miközben Xboxosokat kifelejtett, de a poén az, hogy azok akármennyire jók, talán 4 kivételével mindegyik egyjátékos.

Viccet félretéve, manapság az új konzolokon már alig vannak osztott képernyős játékok tehát ha olyat szeretnél akkor nagyon kicsi a választék. Ha úgy gondoltad, hogy két különböző gépen neten keresztül játszanátok akkor már jóval több minden van.

Ami hirtelen beugrik osztott képernyősnek Xboxra azok verekedős játékok, néhány FPS pl Call of Duty, Halo játékok, oldalra haladós cuccok pl Cuphead.

2018. okt. 30. 15:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Xboxon picivel több az osztott képernyős, 2 személyes játék.
2018. nov. 3. 09:55
 7/15 anonim ***** válasza:

A kettes komment elég ergya, azért illene Xbox játékokat is leírni, amik nincsenek PS4-en:

Halo, Gears of War, Forza Horizon, Forza Motorsport (két teljesen más stílusú autós játék sorozat azonos név alatt, ég és föld a kettő), Super Lucky's Tale, Quantum Break, Killer Instinct, ReCore, Ryse Son of Rome, State of Decay 2, Crackdown 3, Sea of Thieves, Cuphead, Ori and the Blind Forest, Sunset Overdrive, Halo Wars, PUBG

2018. nov. 3. 10:00
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Azert nem irtam le, mert ezeket egy lapon sem lehet emliteni a Sony jatekaival. State of Decay 2, ami mar megjelenes elott bukta volt. Szerintem jobb ha mindenki elfogadja, hogy az Xbox egy selejt. Nem veletlen adtak el PS-bol 3x annyit.
2018. nov. 3. 10:07
 9/15 anonim ***** válasza:

de az teljesen hülyeség, hogy valaki azért vegyen meg egy konzolt, mert arra több az exkluzív. sosem értettem az ilyesfajta válaszoknak mi értelme van...

Lehet rá 1000+1 exkluzív ha nem tetszenek...

[link]

itt be tudod állítani a dolgokat, kidobja az osztott kijelzős játékokat.

2018. nov. 3. 10:15
 10/15 anonim ***** válasza:
#1-2 ti tudtok olvasni? ketten szeretnének játszani, és nem úgy hogy az egyik nézi
2018. nov. 3. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!