Miért olyan drágák egyes fotósok, ha a kuponosoknak megéri 8-10 ezer forintért is fotózni?
Nézegettem fotósokat karácsonyra. A legtöbb 30 ezer körül indul és ezért adnak 15-30 képet. Csak a retusáltat, többet nem.
A kuponos fotózásokon viszont 10 ezer alatt készülnek a képek és odaadnak 100-150 képet. Miért éri meg ez nekik? Vagy a többinek miért nem?
Imádom az ilyen threadeket :Dddd már úgy várom saját vállalkozásom legyen, és jöjjön szembe ilyen kliens hahaha. Aki 80k-ért csinál esküvőt, fogadjunk papírt sem adott róla,és feketén ment az egész. Alsó hangon 200k egy esküvő. De lehet így is keveset mondtam. Legjobb haveromé több, mint 1 millió forintba került. 10 millió feletti felszerelés mennyiség volt náluk szerintem. Köszi, azért jól szórakoztam,kérdező.
UI, ne nyúlkálj bele mások munkájába, és ha húzod a szád 30 rugóra, akkor csináld magad.
Kedves kérdező, egy dolgot tudok ajánlani. Menj a kuponos fotósodhoz és légy boldog a 150 retusálatlan képeddel.
Minden profi fotós egy 1 órás fotózás során a 150-200 képből 10-20 kész képet ad át. Amit felhasznál referencia képpen, hiszen ő a szerzője a képeknek. Ez az a munka amit Te, mint megrendelő látsz és amit Te hiszel, hogy dolgozik. Az meg a munka másik fele, hogy egy-egy portré fotózás után a 10-15 képet 8-10 órán át is lehet retusálni, ha valaki maximalista. Lehet épp egy béna fotósba futottál bele aki nem akart vele foglalkozni és csak össze csapta a munkát. Egy emberhez hasonlítod az egész szakmát. Ennyi erővel egy bunkó bolti eladó után is utálkozhatnál minden bolti eladóra hogy bunkók…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!