Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen paraméterekkel ellátott...

Milyen paraméterekkel ellátott kamerát vegyek ahhoz, hogy 7-8 méterről rendszámot tudjak leolvasni? Hány pixeles stb. legyen?

Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 19:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10: Vicces vagy XDDDD
2021. szept. 13. 18:02
 12/22 anonim ***** válasza:
80%
A bíróságon is jusson eszedbe, mennyire vicces voltam. Én szóltam előre.
2021. szept. 13. 18:07
 13/22 A kérdező kommentje:
Húúú, de megijedtem!! XDD
2021. szept. 13. 18:12
 14/22 anonim válasza:

Szóval: ha bekamerázod a kapudat pl., akkor úgy kell megtenned, hogy a szomszéd kimaradjon belőle.

Mert ő nemtetszését nyilváníthatja ki.

Akár a szembe szomszéd is. Erre volt már példa.

Egy normál Hd felbontású kültéri kamera pár 10e Ft.-ból kijön.

Viszont a rálátási szög miatt nem vagyok maradéktalanul biztos az eredményességben, tekintettel a jövő-elmenő forgalmi irányra.

A megfigyelő rendszernek van olyan beállítása, hogy mozgás esetén fényképezzen.

2021. szept. 14. 05:07
 15/22 anonim válasza:

Ha valóban nem akarsz egy jóakaróddal összetűzésbe kerülni, érdemes egy kicsit itt olvasgatni.

[link]

Főleg a "Magánterületi megfigyelés" címszó alatt.

2021. szept. 14. 05:39
 16/22 tozser ***** válasza:
63%

A házad előtt elmenő autók rendszáma..miért olya érdekes a számodra?

Az ut a ház homlokzatával PÁRHUZAMOS, tehát az autók renszámát abbol a "szemszögből" nem látod.

Olyan elhelyezést kell talánod ami vagy az elejét teszi láthatóvá.

Azon kivűl, ki fogja a gépet kezelni és mit fogsz kezdeni egy tucat felvétellel?

Honnan tudod meg kié a kocsi, azon kivűl mit érsz el vele?

Kinyomozod kié az autó majd megkérdezed "Hogy merészel Ön egyközhasználai uton a házam ELŐTT elhajtani a kocsijval,hmmm?"

2021. szept. 14. 06:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók, majd a kérdező tudja mit akar.

Nekem is van 2 utcára néző kamerám. Semmi gond nincs vele. Sőt egyszer a rendőrség kért ki felvételt egy környékbeli betörés miatt, egy kocsit ketestek.

2021. szept. 14. 08:27
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
#7/9 vagyok. Eszembe jutott még valami. Ha kábellel (és nem Wifivel) akarod majd használni, célszerű olyat venni, aminek van PoE (Power over Ethernet) támogatása, így nem kell külön tápellátásról is gondoskodni. Nem tudom, ehhez kell-e speciális router. Esetleg Wifi esetén össze lehet kötni egy napelemmel.
2021. szept. 14. 08:53
 19/22 A kérdező kommentje:
A kamera látószögét, távolságát külső szem nem tudja pontosan bemérni. Lehet dobálózni közjegyzővel, jogásszal, bírósággal, rendőrséggel, ha van is erre vonatkozó szabály, törvény, nem tudják behajtani semmilyen formában (se pénzbírság, se leszereltetés).
2021. szept. 14. 10:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért ez nem egészen így van a gyakorlatban. Ha úgy kerekedik belőle, akkor szabálysértésként kezelik, amit az eljáró hatóság szabálysértési bírsággal tud szankcionálni első körben, amellett hogy a szabálysértő cselekmény beszüntetésére köteleznek. Nem fizetés, és a kötelezett további szabályszegése esetén elzárásra változtatható a büntetés, aminek nincs felfüggesztett végrehajtási fokozata.
2021. szept. 14. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!