Milyen paraméterekkel ellátott kamerát vegyek ahhoz, hogy 7-8 méterről rendszámot tudjak leolvasni? Hány pixeles stb. legyen?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 19:40
2/22 A kérdező kommentje:
Nekem önálló kamera kellene, nem telefonba épített.
2021. szept. 12. 20:22
3/22 anonim válasza:
mire akarod használni? bekötöd valahova, vagy hogy akarod használni?
Ha csak fotózni akarsz vele manuálisan akkor jó egy szappantartó (azok a kicsi vacak kamerák) is.
4/22 anonim válasza:
Az enyémmel nappal 40-50 méterről olvasható a rendszám a fotón, videón már csak kb. 30 méterről ha menetközben vagyok, pedig optikai stabilizátor van az A72-ben.
5/22 A kérdező kommentje:
A ház gerendájára akarom fölszereltetni. Kb. 7 méterre van a háztól az út.
2021. szept. 13. 12:10
7/22 anonim válasza:
Hogy akarsz exponálni? Ezt IP-kamerával szokták megoldani.
8/22 A kérdező kommentje:
A házam előtt elhaladó autók rendszáma. Milyen IP-kamerát tudtok ajánlani erre a célra?
2021. szept. 13. 12:54
9/22 anonim válasza:
Az biztos, hogy legyen kültéri, időjárásálló. A többi paraméterről nem tudok nyilatkozni. Ha van most valamilyen kamerád, pl. a telefonodban, szerintem teszteld a célnak megfelelően pl. FHD felbontás mellett 7-8 méterről autók lefényképezésével. Ha nem tudod leolvasni a rendszámot, tudni fogod, hogy nagyobb felbontás kell, bár valószínűleg egy IP-kamerában nagyobb érzékelő van, ha jobb, így talán a képek is jobbak lesznek.
10/22 anonim válasza:
Az megvan, hogy közterületet nem kamerázhatsz be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!