Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mire figyeljek ha fedélzeti...

Mire figyeljek ha fedélzeti kamerát szeretnék vásárolni, milyen paraméterekre figyeljek?

Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozik, hogy melyik a fontosabb a látószög, vagy a felbontás. Pl. egy 360 fokos látószögű és 1920x1080 pixel felbontású (HD) kamera jó lehet? Vagy a látószög mindegy a felbontás a mérvadó? köszi
2018. nov. 13. 12:18
 1/2 anonim válasza:
A látószög sokkal fontosabb, az legyen minimum 170°. A felbontás nem olyan fontos, de legalább 720p. Ha meg is szeretnéd osztani, vagy vlogolni akarsz, akkor 1080p 60 fps. De ha például 360°-os kamerát szeretnél, akkor az 1080p már igen drága lenne. Amúgy én tudom ajánlani az EKEN H9 sorozat tagjait, illetve az SJCAM SJ 4000-t (bár ezek akciókamerák, de perfektek fedélzeti kameráknak.)
2018. nov. 24. 20:04
 2/2 anonim válasza:
#1 vagyok azért ezeket ajánlom, mert kiváló ár-érték arányúak.
2018. nov. 24. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!