Milyen vadkamerát lenne érdemes vennem?
Nem szükséges nekem semmi extra, csak hobbi célból lenne, a telken lévő esti vadvilágot szeretném megfigyelni. Videót nem is kell tudnia rögzíteni, képekből is bőven elég a közepes felbontás. Egyedül az infravaku a fontos és hogy kibírja az éjszakát az aksi.
Tudom, ez közhely az áraknál, de minél alacsonyabb, annál jobb :D
Én Aliexpress-ről rendeltem tavaly és kb. 15 000 Ft-ba került. Persze akkor még nem kellett ÁFÁ-t fizetni utána.
FullHD-t tud, 12 MP-es szenzor van benne. Tud SD kártyára menteni, azt hiszem max 32 GB-ig. Van benne infra led és a kamera is tud rögzíteni infra tartományban.
A tápellátás volt egyedül problémás. AA-s méretű elemmel működik és az 1.2V-os ceruza akkumulátorokkal nem megy. Végül beruháztam 4 darab 1.6V-os Ni-Zn akkumulátorra és töltőre. Ez újabb ~10000 Ft volt, de ezeket nem csak a kamerához használom, így végül is nem érzem, hogy rosszul jártam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!