Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Létezik már ilyen lehetőség a...

Létezik már ilyen lehetőség a fehéregyensúly gyors beállítására?

Figyelt kérdés
Az egyik módszer, hogy a fotózás előtt az ember rámér a géppel egy szürke vagy fehérkártyára. Ezt meg lehetne oldani úgy, hogy a gép szoftvere eltárolja az így kapott paramétereket, és onnantól fogva bármikor referenciaként használja az adott fényviszonyok között?
2021. júl. 22. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

gépe válogatja hogy el lehet-e menteni

de akár az agyadat is használhatod elmentésre és megjegyzed hány K volt és azt manuálisan beállítod :)

ha meg már olyan öreg vagy mint én, akkor írd fel a telefonodba :D

2021. júl. 22. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy bármikor? Másnap már a tegnapi mérés pont annyira pontos, mint a gép automat wb-je...
2021. júl. 24. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én gépem egyet elment (egy külön ikonnal hívható elő), de ha másikat mondok neki, akkor az lesz csak elmentve. De ez WB, nem "hány K". K-t is be lehet állítani külön ikon alól, azt nem tudom, azt elmenti-e magának.
2021. júl. 25. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!