Sjcam 4000 akkumlátora miért merül le előbb,mint ami a le írásban van?
3 hete vásároltam vadonat új,versenyen használnám ami 1 órás. 1080 30fps felbontasban használom,de 40-50 perc között ki kapcsol már. A le írasban 70-80 perc van írva
Előszőr arra gondoltam,hogyok első töltése volt,majd a 2.jobb lesz,de hát nem,1 aksi amit kaptam hozzá az van benne. Aksi hibás lenne?
Semmi se bírja azt a teljesítményt, mint amit a gyártó ígér. Többet ígérnek.
70-80perc üzemidőt ígérnek nem pedig rögzítést!
Kettő között van különbség. Semmi baja az aksinak.
Így van, ahogy az 1. válaszoló írja. Nagyobb aksi kellene, de az meg nem fér el a házban, vagy sufnituning vagy külső kisebb powerbankot kell hozzá tenned.
De ha mégsem ez miatt kapcsol ki, hanem túlmelegszik, akkor nincs mit tenni.
Este fel raktam töltőre,az elő írtnál most több órát volt picit fent.Reggel elindítottam egy próbát,20 percnél már kikapcsolt,és elég forró is volt az egész kamera.
1 hónapos ma vittem vissza,elküldik szervízbe,idáig annyit mondtak,hogy akkor tényleg nem jó valami.Egy versenyző társamnak ugyan ilyen van,neki teljesen jó,1 órát kéne fel vennie bukó sisakról,de csak a végén látom hogy na,megint megállt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!