Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Sjcam 4000 akkumlátora miért...

Sjcam 4000 akkumlátora miért merül le előbb,mint ami a le írásban van?

Figyelt kérdés

3 hete vásároltam vadonat új,versenyen használnám ami 1 órás. 1080 30fps felbontasban használom,de 40-50 perc között ki kapcsol már. A le írasban 70-80 perc van írva

Előszőr arra gondoltam,hogyok első töltése volt,majd a 2.jobb lesz,de hát nem,1 aksi amit kaptam hozzá az van benne. Aksi hibás lenne?

2021. júl. 11. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi se bírja azt a teljesítményt, mint amit a gyártó ígér. Többet ígérnek.

70-80perc üzemidőt ígérnek nem pedig rögzítést!

Kettő között van különbség. Semmi baja az aksinak.

2021. júl. 12. 09:27
 2/4 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Így van, ahogy az 1. válaszoló írja. Nagyobb aksi kellene, de az meg nem fér el a házban, vagy sufnituning vagy külső kisebb powerbankot kell hozzá tenned.

De ha mégsem ez miatt kapcsol ki, hanem túlmelegszik, akkor nincs mit tenni.

2021. júl. 12. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Este fel raktam töltőre,az elő írtnál most több órát volt picit fent.Reggel elindítottam egy próbát,20 percnél már kikapcsolt,és elég forró is volt az egész kamera.

1 hónapos ma vittem vissza,elküldik szervízbe,idáig annyit mondtak,hogy akkor tényleg nem jó valami.Egy versenyző társamnak ugyan ilyen van,neki teljesen jó,1 órát kéne fel vennie bukó sisakról,de csak a végén látom hogy na,megint megállt

2021. júl. 13. 00:17
 4/4 Morzsi007 ***** válasza:
20 perc az kevés, de a 40-50 perc az reális felvétel idő lehet.
2021. júl. 13. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!