Akkumlátor töltő nélkül nem is tudom feltölteni a fényképezőgépem aksiját?
Nyilván nagyfrekvenciás ferrit-szűrő.
Hali.
Ez egy igazi sufni megoldás de, nálam már működött:
Mobiltelefonnal való töltés: ha fényképeződ aksija 3,6-3,8 V-os és bele tudod tenni a telefonodba, persze a figyelve arra hogy, a polaritás megfelelő legyen, vagy vezetékekkel összekötöd az aksi és a telefon aksi-csatijának megfelelő pólusait akkor a mobiltöltővel, vagy usb-n gépről fel tudod tölteni. (valószínüleg huzalozni kell mert, a két aksi méretei és az érintkezők helyei nem egyeznek meg) Én így töltöttem fel egyszer a cannonomba való NB-11LH (3,6 V, 800mA) aksit egy samsung star II-es telefonnal.
Nem biztos hogy, helyesen visszajelzi a töltöttségi szintet, ezért töltés közben néhányszor rakd vissza a fényképezőbe és ellenőrizd hogy, mekkora a töltöttség.
Saját felelősségre próbáld ki, ha rosszul kötöd össze, vagy túltöltöd, akkor az aksi és a telefon is tönkre mehet.
És javaslom egy gyári vagy utángyártott töltő mihamarabbi beszerzését az aksihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!