Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Új gépre a régi lightroomom...

Új gépre a régi lightroomom hogy kell átrakni?

Figyelt kérdés
Vannak ezek a lightroom backupok vagy mik. Ahogy értem, ez arra jó, hogy elmenti a munkám. Ha ezeket a lightroomos mappákat átmásolom az új gépre, lightroomot leszedem, akkor meg tudom oldani, hogy ugyanolyan legyen a lightroomom, mint a régi? Szóval hogy baloldalt ugyanazok a mappák ott legyenek? Ha egy képet szerkesztettem akkor a szerkesztés ugyanúgy benne lesz, és látni fogok minden egyes lépést amit az előző gépen szerkesztettem rajta?
2021. jún. 17. 10:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Most látom van ez a kollekció. Without keywordsre ha rámegyek, ott van a legtöbb kép (32065). Vissza tudok bármilyen képet keresni itt időrendben. Szóval hogy ez ugyanúgy ott legyen az új gép LRban, megoldható?
2021. jún. 17. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval most csináltam egy backupot. Akkor ez minden korábbi szerkesztést és képet mappát stb tartalmaz?
2021. jún. 17. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ne használj Lightroomot, mert már fél éve ezen lovagolsz. Nem úgy tűnik, hogy meg fogod tudni ugrani.
2021. jún. 18. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Használom 8 éve
2021. jún. 20. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!