Régi 8 mm-es filmkazetta digitalizálásával segítség?
Figyelt kérdés
Régebben már egyszer meg lett csinálva, a kamera felmondta a szolgálatot, de lett szerezve egy 8 mm-es kazetta lejátszó. Ez egy DVD íróval össze lett kötve és DVD-re lettek írva. Elfogadható a minőség, de hátha van jobb megoldás. A kazetták meg vannak még, a DVD-ből már van amelyik nem olvasható, ezért lenne jó még egyszer digitalizálni.2021. ápr. 5. 19:54
1/2 anonim válasza:
Biztos vannak ezzel foglalkozó vállalkozások, feltételezem, hogy Video8-ról van szó, nem filmszalagról, szépen Google video8 digitalizálás...
2/2 anonim válasza:
Volt régen egy EasyCap nevezetű szerkezet. Ezt rádugva egy 8mm-es kazetta lejátszó szerkezetre (gépre vagy rendes lejátszóra) a megfelelő programokkal te is tudod digitalizálni.
Én anno miniDV kazettás kamerát használtam, majd a videót feltettem a gépre, bár azt még firewire kábellel. Aztán szereztem be családi VHS videók digitalizálásához a fent említett kütyüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!