Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Filmek digitalizálásához...

Filmek digitalizálásához milyen olcsó scannert ajánlotok?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még filmes fotózásban éppen túl vagyok az első néhány filmelőhívásomon és szeretném majd idővel magam digitalizálni a képeket. Van valami elfogadható árú scanner erre? Az Epson V600 lenne nyilván a tökéletes opció de nekem kicsit borsos az ára. Van valami olcsóbb de jó minőségű opció?

2020. okt. 25. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Senki? Hát jó... javaslom, hogy lépj be egy analógos csoportba facebookon. Rendszeresen felmerül a téma, rendszeresen kivesézik, rendszeresen arra jutnak, hogy az Epson V600 ár-érték arányban még mindig a legjobb. A kérdés az, hogy egy olcsóbb modellért milyen kompromisszumokat vállalnál. Itt, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nincs annyi ember, hogy tanácsot adjon.

Alternatíva: amennyiben rendelkezel digitális géppel, makro objektívvel és T-re kihúzható állvánnyal egy átvilágítóasztal használható alternatíva lehet.

2020. okt. 27. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs olcsó és megfelelő minőségű megoldás. Ha van egy negatívod, ami megnyeri a WPP-t, akkor azt elviheted profihoz szkennelni. A sok emlékképet meg lehet olcsón is, mert mindegy.
2020. okt. 28. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!