Milyen ND szűrőt vegyek Canon77D-re?
Figyelt kérdés
Milyen különbségek lehetnek a minőségek között? Gáz lenne,ha kínából rendelnék?
2021. máj. 16. 18:41
1/4 anonim válasza:
Nézd meg az értékeléseket és ha úgy gondolod, hogy megkockáztatod, hogy a minőség nem lesz jó és nem fogod használni. Az értékelések alapján nem tűnnek rossznak.
2/4 anonim válasza:
Ég és föld lehet a különbség
Olvass teszteket!
Inkább obi mint gép függő.
Ha szr az obi akkor jó gagyi szűrő is
3/4 anonim válasza:
Én teljes szívvel tudom neked ajánlani a cokin lapszűrő rendszerét, nekem nagyon tetszik és viszonylag olcsó is. Ha menetes szűrőt akarsz minden áron, abból csak a Hoya gyártmányokat ajánlom. Nekem ezek jöttek csak be. No name vagy gagyi occó szűrőt nem éri meg venni.
4/4 anonim válasza:
Szia. ÉN már rendeltem többször is ND szűrőt Kínából. Az a tapasztalatom, hogy azok, amik nem annyira sötétek (Pl ND10-es) azok egész vállalhatók. Viszont ND1000-esnél már nagyon nagy mértékű az elszíneződés. Mivel én ritkán használom, és amikor használom is csak a gyengébbet, nekem bőven elég a Kínai. Viszont ha te sokat használnád főleg az erősebbeket, akkor érdemes valami minőségit venni (Pl. Hoya).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!