24mm ekv. gyújtótávolság elegendő tájkép fotózásra?
Figyelt kérdés
2021. máj. 10. 17:30
11/19 anonim válasza:
8:
A kérdező 24 mm ekvivalensről érdeklődött, 2 pedig megerősítette, hogy neki a 24 mm ekvivalens elég széles.
12/19 anonim válasza:
10#
"a 12 mm-es kérdező leírja, hogy mikro négyharmados rendszere van"
A kérdező sehol nem írta ezt le.
13/19 anonim válasza:
Valóban, hiszen a 12 mm-es válaszolóról van szó. Ő viszont leírta. Csak te nem érted...
14/19 A kérdező kommentje:
Aki értelmesen válaszolt, tehát az ekvivalens gyújtótáv fogalmát nem ismerő matekzsenin kívül mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!
12nek: De igen, leírja, hogy 4/3-os rendszere van:
"nekem a M4/3 gépemen lévő 12-32 obinál"
2021. máj. 13. 14:38
15/19 anonim válasza:
"az ekvivalens gyújtótáv fogalmát nem ismerő matekzseni"
Ekvivalens okos tojás.
16/19 anonim válasza:
Popcornt is kellett volna hozni ehhez a kérdéshez :D
17/19 anonim válasza:
Hát ez az, hiába az ekvivalens obi, ha a vázad croppos. Már ott el van cseszve az egész.
18/19 anonim válasza:
De én még időben szóltam, hogy szorozzátok már meg kettővel, hogy meg legyen a balansz, de hiába tépem a számat.
Aki meg nem szorozza meg kettővel az meg így járt.
19/19 anonim válasza:
Ezt csak te tudod. Attól függ milyen témákat fotózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!