Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Miért ilyen drágák a fényképez...

Miért ilyen drágák a fényképezőgépek?

Figyelt kérdés

Az én telefonom újonnan két és fél éve volt 70 ezer és gyönyörű képeket csinál közelről. Nagyon szeretem a macro fotózást, főleg a természetben, ezért gondoltam nézegetek fényképezőgépeket, aztán később talán veszek egyet. De brutál áruk van. Biztosan részletesebb képeket csinálnak és a fókusz is jobb, de több mint százezret kiadni egy "kezdő" fényképezőgépért?

Bár én laikus vagyok még ebben a témában, ezért lennék kíváncsi, hogy milyen dolgokra képesek az ilyen fényképezőgépek, mint pl. a Nikon D3500? Tényleg mindent írjatok le, amiért megéri venni egyet egy telefon használata helyett.

2021. máj. 5. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor is megéri, ha egy fillért nem keresel vele. Senki nem úgy kezdte, hogy vett egy gépet, azzal meglőtte az első képet és pénze lett belőle. Sok-sok év kell ahhoz, hogy megfelelő tapasztalata legyen az embernek ahhoz, hogy bárki fizessen a képekért. Ezt a tapasztalatot telefonnal lehetetlen megszerezni. Én is csak hobbiból fotózok, ugyan pályázatok által már jött vissza egy kevés pénz, de az is bele lett forgatva a fotózásba.
2021. máj. 6. 18:46
 12/12 A kérdező kommentje:
#11 Hát oké, de én pl. pont nem vagyok az a kreatív típus, meg aki annyira gyakran járna ki a szabadba. Egyedül tavasszal vagyok így, hogy kimegyek a nagy kertünkbe vagy le az erdőbe, és ott készítek rengeteg képet a természetről. Talán még hobbinak sem lehetne nevezni, csak néhai időtöltésnek. De akinek valóban ez az egyik legnagyobb érdeklődési köre, annak mindenképp megéri. Ez olyan, mint pl. engem nagyon érdekel a zene, és van rengeteg olyan hangszerem, amiken nem is tudok még alapszinten sem játszani, de én úgy érzem, hogy nekem teljes mértékben megérte, mert hobbiból rengetgszer játszogatok rajtuk. A fényképezés téma meg inkább csak az ötödik legjellemzőbb érdeklődési körömbe tartozik, ami nem olyan fontos még számomra.
2021. máj. 6. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!