Milyen kompakt fényképezőgépet vegyek?
https://www.youtube.com/watch?v=BL44hmXJCMk
Talán segít.
#2 uh, hát 100e alatt 86k az kicsit sok nekünk most :/
Akkor azt mondjátok, inkább telefont nézzünk neki? Van valamelyik, amelyiket ajánlanátok? Én leragadtam a nyomógombosnál, üzletekben meg bármit képesek rásózni az emberre. Viszont árban tényleg a 20-30k a max.
"Sajnos semmit nem tudok a fényképezőgépekről"
"Én leragadtam a nyomógombosnál"
Ez az a rovat, hogy inkább ne intézzetek neki semmit, mert kínos mosolyok, használhatatlan cucc és csalódás lesz a vége.
Azon lehetne elgondolkodni, hogy tudok-e rokonokat toborozni, akik beszállnának a fényképezőgép árába. Nálunk elég összetartó a rokonság, nagyobb ajándékoknak (18. szülinap, kerek évfordulók) összedobjuk az árát.
nem feltétlenül kell pénzt adnotok, ezt sokan nem szeretik. az is megoldás lehet, hogy egyszerűen megmondjátok, hogy fényképezőgépre gondoltatok, viszont együtt vegyétek meg, így tényleg azt kapja, amit szeretne és akár azt is meg lehet vele beszélni, hogy ha kevés a pénz arra, amit szeretne, akkor gyűjthet hozzá magának, stb.
a 20-30 ezer tényleg elég kevés pénz, akár fényképezőgép, akár telefon vásárlásról van szó. nem feltétlenül megoldhatatlan, de elég szűk mozgástér és pláne, ha nem ismered a másik igényeit, akkor könnyű lehet melléfogni. ha pedig te sem értesz hozzá, hogy mit kéne választani, akkor pláne nehezen tudod felmérni, hogy neki mire lehet szüksége.
tényleg az a legjobb megoldás, ha vele közösen találjátok ki, hogy mi legyen, így közös program és élmény lehet akár a válogatás, a legjobb megoldás megtalálása is, ami még nagyobb örömmé teheti számotokra az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!