Milyen fényképező gépet tanácsoltok kezdő fényképésznek?
Valami olyanra gondoltam ami viszonylag jó képeket készít
Legyen megfizethető
Új vagy használt
Ez az év vicce eddig! (Ne haragudj meg, kérdező.) Egy fényképész, aki nem tudja, hogy milyen fényképezőgép kell neki.
Teljesen világos, hogy még alapok sincsenek tisztába téve, mert akkor a kérdés úgy szólna, hogy milyen vázat és milyen objektívet tudnánk ajánlani mondjuk portréra.
Szóval első lépés, hogy a kérdező olvasson utána az alapfogalmaknak és derítse ki, hogy mit szeretne fotózni.
A megfizethető helyett egy konkrét rászánt összeg is többet segítene, mert hát kinek mit jelent a megfizethető.
12:
Nem értek egyet, MILC-ek közül talán a legnagyobb használt piaca van, mivel viszonylag régen indult, és elsőnek ért el széles objektív kínálatot.
Sztem ez olyan magyaros, hogy lecseszünk valakit, aki nem kérdez jól. Elvesszük az önbizalmát. Szerintem a helyes,ha türelmesen rávezetjük,hogy mit kell kérdeznie. Megnézzük milyen fokon áll a tudásban és ahhoz javaslunk gépet neki.
Egyelőre tényleg nem sokat tudunk.
Várjuk,hogy jelentkezzen újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!