Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképező gépet...

Milyen fényképező gépet tanácsoltok kezdő fényképésznek?

Figyelt kérdés

Valami olyanra gondoltam ami viszonylag jó képeket készít

Legyen megfizethető

Új vagy használt

2021. márc. 20. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Ez az év vicce eddig! (Ne haragudj meg, kérdező.) Egy fényképész, aki nem tudja, hogy milyen fényképezőgép kell neki.

Teljesen világos, hogy még alapok sincsenek tisztába téve, mert akkor a kérdés úgy szólna, hogy milyen vázat és milyen objektívet tudnánk ajánlani mondjuk portréra.

Szóval első lépés, hogy a kérdező olvasson utána az alapfogalmaknak és derítse ki, hogy mit szeretne fotózni.

A megfizethető helyett egy konkrét rászánt összeg is többet segítene, mert hát kinek mit jelent a megfizethető.

2021. márc. 22. 01:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy tipp: ha már szűkíted a listát és MILC gépben gondolkodsz, a mikro 4/3 szabványt nem ajánlom. Nem a minősége miatt (ügyes kézben nagyon jó képeket lehet készíteni velük), de a piaca annyira kicsi, hogy alig lehet kiegészítőket kapni használtan és ha megunod, csak nagy veszteséggel lehet túladni rajtuk.
2021. márc. 23. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:

12:

Nem értek egyet, MILC-ek közül talán a legnagyobb használt piaca van, mivel viszonylag régen indult, és elsőnek ért el széles objektív kínálatot.

2021. márc. 23. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
13: én úgy látom, hogy a Sony Alphák és tartozékaik jobban pörögnek. Az igaz, hogy az Olympus/Panasonic átjárhatóság miatt nagy az obi kínálat, de arányaiban kevesebbet látok ilyenekből a fotós csoportokban, árukeresőn stb.
2021. márc. 23. 15:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Sztem ez olyan magyaros, hogy lecseszünk valakit, aki nem kérdez jól. Elvesszük az önbizalmát. Szerintem a helyes,ha türelmesen rávezetjük,hogy mit kell kérdeznie. Megnézzük milyen fokon áll a tudásban és ahhoz javaslunk gépet neki.

Egyelőre tényleg nem sokat tudunk.

Várjuk,hogy jelentkezzen újra.

2021. márc. 23. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!